Příspěvky uživatele - 137.132

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Cypřišek Lawsonův, 1.7.2010
Dobrý den, máme na zahradě asi 3 měsíce tento cypřišek. O víkendu jsem zjistil, že začíná v prostředku žloutnout. Dostal jak hnojivo, tak hořkou sůl. Mám strach, že o ně přijdu. Potřeboval bych poradit co s tím. Děkuji
Cibuloviny v květináči - můžu je vysadit nyní?, 22.4.2010
Děkuji za odpověď. Omlouvám se je to ladoník modrý a modravka je už správně. Chtěla jsem napsat odkaz, ale nejde to sem zkopírovat.Dejte si do vyhledávače modravka / chinodoxa luciliae /. Jsou to modrá kvítka modřenec ne. Přeji hezký den.
Cibuloviny v květináči - můžu je vysadit nyní?, 21.4.2010
Dobrý večer, zbyly mi cibuloviny a to Modravka, a česnek / allium / a ladovník modrý. Měli se zasadit na podzim.Co se stane když je dám teď v dubnu do hlíny? Děkuji
Cypřišek, 18.4.2010
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Při zasazení cypřišku a thuje, které jsou v síťovém balu / jakoby z gumiček / mám síťku odstranit a nebo ji mohu nechat a v zemi, která za čas zetleje. Děkuji za rady
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika