Příspěvky uživatele - 19.216

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Živý plot - buk nebo habr?, 12.3.2010
buk i habr srnám chutná zkusila bych dřištál je pichlavý ten by srnám nemusel chutnat a na podzim má krásné červené plody jak korálky Dana
Krokusy, 12.3.2010
jestli už vám kvetou tak do velikonoc už budou odkvetlé normálně jsou krokusy velice otužilé květinky ale protože vám vykvetly doma tak jsou zchoulostivělé a bylo by lepší aby dokvetly někde na verandě a poto je teprve zasadte do zahrádky
Antištěk - máte zkušenost?, 12.3.2010
myslela jsem si že stránka chováme je pro lidi kteří mají rádí zvířata a tedy i psy ale když tady čtu diskusi o antíštěku tak z toho mám spíš pocit že je to stránka pro lidi co by udělali ze psů otroky a ne společníky a kamarády
Antištěk - máte zkušenost?, 12.3.2010
máte pravdu že pila je pila a pokud budu řezat v hodinách povolených obecním úřadem.tak at se vám to bude líbit nebo ne tak vám bude cirkulárka zpívat pod okny nekdo topí elektrikou nepotřebuje řezat dřevo a nekdo topí drevem a tak řeže, a jinak... celý příspěvek >
Knížka pro zahrádkáře, 10.3.2010
Rok na naší zahradě, autor Radoslav Šrot, vydalo Ottovo nakladatelství ,  fotky i kresby jsou od českých autorů je moc pěkná.Dana
Časopis o zahradě, 9.3.2010
doporučuji časopis Knihovníčka Zahrada je to měsíčník, moc hezký časopis- a je opravdu ryze český.  Dana
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 9.3.2010
dnes bylo -11 ted je -2 ale jaro to nevzdává na sluníčku už místy opět odtál sníh a v poledne byly včera talovíny otevřené a koukala jsem jak vykukují zase sněženky a krokusy Dana
Mulč z posekané trávy, 6.3.2010
obsypávám už několik let keře rododendronů posekanou trávou.nedávám velké vrstvy a protože sekám trávu tak jednou týdně předchozí vrstva proschne a opět přidám další, plevel neprorůstá, vlhkost to pěkně drží a to se rodendronům líbí a nemusím kupovat... celý příspěvek >
Číhání na jaro, 6.3.2010
jaro už bylo minulý týden ted už je zase zpátky zima.sněženky a talovínky zmizeli připravte si zase hrabla
Gazánie a jejich péče, 6.3.2010
koupila jsem si semínka gazanií a protože si většinou koupím pár hotových sazeniček tak se mi rada že klíčí na světle zrovna hodí kdybych to ted nečetla tak bych je klasicky zasypala zemí Dana
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 6.3.2010
tak to minulý týden vypadalo jako definivní jaro udělala jsem si truhlíčky s primulkami obdivovala jsem sněženky a talovíny a na ořechu vyzpěvovali špačkové tak jsem si říkala když už jsou tady špačci tak jim ta předpověd nemůže vyjít ale bohužel... celý příspěvek >
Poradíte, co je to za kytku?, 4.3.2010
nocenka -. latinsky´-MIrabilis jalapa .Dana
Antištěk - máte zkušenost?, 3.3.2010
pes je pes a proto štěká kdyby uměl zpívat tak by vám třeba zapěl.Nechápu proč se lidé stěhují na vesnici když jim vadí zvířata.
Sousedka klepna, 3.3.2010
tak si to tak neberte asi se jenom nudí, asi je to její koníček někdo sbírá známky jiný drby.mě zase vadí když si v létě   v podvečer sednu na zahradu chci užívat ticha a klidu a poslouchat maximálně cvrčky a koukat na hvězdičky a z jedné... celý příspěvek >
Zahradnictví Najmanovi, 3.3.2010
Mám od Najmanových několik azalek a rododendronů sazenice byly sice malé ale velice levné, po pěti letech jsou z nich krásné keře mám radost z každého poupěte.Není to pro ty kteří chtějí mít zahradu hned vzrostlou a hotovou . Dana
Další diskuze:  6789  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika