|
Příspěvky uživatele - 112.192
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vaše Top ten odrůdy hrušní, 26.4.2010 Moc děkuji pane Vysloužile za Vaše rady ohledně hrušně i ohledně jabloní. |  | Vhodná jabloň, 21.4.2010 Jedná se o 4 jabloně a loni jsem měla tu možnost vidět, jaké jsou jablka.Byly schnilé na stromě, hodně jich spadalo ještě před dozráním a ty, co by se eventuelně daji ještě sníst, byly červivé a nepravidelného tvaru.Na dvou byly snad pouhé 2... celý příspěvek > |  |
|  | Vhodná jabloň, 20.4.2010 Dobrý den všem, kteří jste na této informační stránce. Potřebovala bych poradit. Před rokem jsem zakoupila zahrádku, na které je několik starých stromů jabloní.Jenže vůbec nevím, co jsou to za jabloně.Jaké jsou to odrůdy. A proto bych chtěla od Vás... celý příspěvek > |  | Vaše Top ten odrůdy hrušní, 20.4.2010 Dobrý den všem, kteří jsou na této stránce. Jsem začátecnice.Zahrádku jsem koupila teprve před rokem.Je tam několik jabloní, které jsou už hodně staré a nic moc nerodí a to co bylo na stromech, nemělo pražádnou chuť a ani kvalitu jablka.Proto bych... celý příspěvek > |  |
|
|
|