|
Příspěvky uživatele - 146.17
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Neobvyklý požadavek na růst, 21.4.2010 čeho dosáhnu zpravokořeněním? Ta podnož definuje jak bude stromek růst a když jsou kořeny výš, tak se ten stromek chová jinak? (omlouvám se jestli je to blbá otázka, opravdu se v tomhle nevyznám a až teď koukám, jak je to složitý) Terminál je trochu... celý příspěvek > |  | Neobvyklý požadavek na růst, 20.4.2010 jaj, omlouvám se, ono je to o patro níž.
Takže MM106 je bujná podnož? Stromek se jmenuje Rajka. To by mohlo jít, ne? |  |
|  | Neobvyklý požadavek na růst, 20.4.2010 Mně se jabloň líbí. A už jí prostě mám, otázkou je jak to udělat. Mimoto nevadí mně se namoci. |  | Neobvyklý požadavek na růst, 20.4.2010 ahoj. Ode dneška mám jabloň. Na okrasu. jablka jsou sice fajn, ale ne když bydlíte uprostřed města a silnic. Chci pořádnej strom a ne dvoumetrovou bonsai. Měl jsem starej ale ten pokáceli. A já teď přišel k jabloni, nějakej polokmen, má hezkej... celý příspěvek > |  |
|
|
|