Příspěvky uživatele - 146.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Neobvyklý požadavek na růst, 21.4.2010
čeho dosáhnu zpravokořeněním? Ta podnož definuje jak bude stromek růst a když jsou kořeny výš, tak se ten stromek chová jinak? (omlouvám se jestli je to blbá otázka, opravdu se v tomhle nevyznám a až teď koukám, jak je to složitý) Terminál je trochu... celý příspěvek >
Neobvyklý požadavek na růst, 20.4.2010
jaj, omlouvám se, ono je to o patro níž. Takže MM106 je bujná podnož? Stromek se jmenuje Rajka. To by mohlo jít, ne?
Mně se jabloň líbí. A už jí prostě mám, otázkou je jak to udělat. Mimoto nevadí mně se namoci.
ahoj. Ode dneška mám jabloň. Na okrasu. jablka jsou sice fajn, ale ne když bydlíte uprostřed města a silnic. Chci pořádnej strom a ne dvoumetrovou bonsai. Měl jsem starej ale ten pokáceli. A já teď přišel k jabloni, nějakej polokmen, má hezkej... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika