Příspěvky uživatele - 176.46

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Plnokvětost letní fialy, 12.2.2012
Dobrý den, můžete mi prosím poradit, jak nejlépe poznám po vzejití vysetých rostlin plnokvětost?Tzv.rostliny se znakem se v tomto liší od ostatních prodávaných? Děkuji za odpověď. Jana
Lze sázet růže?, 5.1.2012
rozhodně je v tomto počasí vhodné sázet růže-po zasení jim mrazy neuškodí(proč by měly?)pokud budou nakopčené.Navíc pěkně leje, budete mít ušetřenou práci se zalitím.Kdybych měla co, sázela bycvh taky, ale bohužel je z Německa dostanu až v březnu.Už... celý příspěvek >
Zanášení čerpadla ve studni, 20.4.2010
děkuji Vám za radu, letos na podzim to uděláme.Myslíte, že by mělo smysl kupovat čerpadlo jiné značky, např.gardena?děkuji jana V
jak jsem psala, je to čerpadlo DAE, jak při koupi tak při opravách nám bylo řečeno, že ho přes zimu máme nechávat ve studni, protože jinak zrezatí)či co).Nijak se nemontuje, prostě visí ve studni na laně.
Nevím, co se s ním stane, prostě když ho zapnu do zásuvky, tak se nic neděje a voda neteče, je to každý rok stejné.Opravář tam něco vymění a další sezónu zase normálně jde, pokaždé nám řekne, že ho máme víc protáčet přes zimu, víc nevím, mohla bych... celý příspěvek >
Dobrý den, máme kopanou studnu asi 5 metrů, zem je tady hodně písčitá.čerpadlo DAE se každý rok zanese-nevím čím, je to taková rezavá břečka, musíme ho dát vyčistit, což stojí vždy téměř 2000 korun, opravář nám pokaždé vynadá, že jsem ho v zimě... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika