|
Příspěvky uživatele - 253.5
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
mutace, 2.5.2007 Pane Vysloužil, musím s Váma plně souhlasit. Tyto boční letorosty rostou bujně a velice rychle. Přerustají letorosty RD. Děkuji |  | mutace, 27.4.2007 Pane Vysloužil, děkuji za Vaši odpověd. S tím roubováním jsem na to také myslel ale spodní řada větví rodí jablka red delicius, střed stromu-boční větve vyrustající přímo z kmene mají žluté jablka a vrcholové vetve znovu red ... celý příspěvek > |  |
|  | Nemoc stromů, 10.4.2007 pane Bosticka, zaujala mne veta o odsireni elektraren. prosim o vysvetleni. jednu takovou mam primo pod nosem, hodoninskou |  | Prosím o radu přeroubování stromů nebo zmlazení, 10.4.2007 Panove, dekuji za radu. Jenom chci dodat ze nemam moc prostoru na volne stromy, proto ta stena a protoze soused neudrzuje plot, dostal se mne tak kvalitni zajic a ozral cele spodni vetve i pres moje zabrany. A ty hryzce mam... celý příspěvek > |  |
|
|
|