Příspěvky uživatele - 253.5

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
mutace, 2.5.2007
Pane Vysloužil, musím s Váma plně souhlasit. Tyto boční letorosty rostou bujně a velice rychle. Přerustají letorosty RD. Děkuji
mutace, 27.4.2007
Pane Vysloužil, děkuji za Vaši odpověd. S tím roubováním jsem na to také myslel ale spodní  řada větví rodí jablka red delicius, střed stromu-boční větve vyrustající   přímo z kmene mají žluté jablka a vrcholové vetve znovu red ... celý příspěvek >
Nemoc stromů, 10.4.2007
pane Bosticka, zaujala mne veta o odsireni elektraren. prosim o vysvetleni. jednu takovou mam primo pod nosem, hodoninskou
Prosím o radu přeroubování stromů nebo zmlazení, 10.4.2007
Panove, dekuji za radu. Jenom chci dodat ze nemam moc prostoru na volne stromy, proto ta stena  a  protoze soused neudrzuje plot, dostal se mne tak kvalitni  zajic a ozral cele spodni vetve i pres moje zabrany. A ty hryzce mam... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika