Příspěvky uživatele - 204.123

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Únik vody z jezírka, 19.4.2010
Díky za radu.Jsem na pochybách jestli voda ještě uniká, nebo se již jen vypařuje.Kolik tak vody asi za den normálně ubyde?Z jezírka bude zychvíly jen louže a nic.Je opravdu jen jen folie a kameny, ani rostliny tam ještě nemám.Díky za pomoc.Lucka
Únik vody z jezírka, 10.4.2010
Děkuji za radu, o mouce jsem již slyšela.Čekám až pokles vody zastaví a zkusím to.Jezírko je zatím bez čerpadel a ani žádný kus něčěho savého nepřečouhá.Tak snad trhlinu najdu.Ještě se ozvu: D
Únik vody z jezírka, 6.4.2010
Dobrý den.jsem na tom nějak podobně.Jenže jezírko o velikosti 5m3 máme už od podzimu.Po rozmrznutí ledu jsem zjistila, že nám voda ubývá tak kolem 3cm za noc.Jezírko je foliované, svařované a tak prosím o radu jak najít kde nám voda uniká.DĚKUJI MOC... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika