|
Příspěvky uživatele - 93.15
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nejrychleji rostouci neopadavy strom, 14.10.2009 vitezem je Cupressocyparis-cyprisovec, roste velmi rychle a hlavne uzavira zarezle vetve do sebe-ne jako tuje, ktere jsou takto navzdy znehodnocene... mame ho doma a velmi se mu dari |  | Lukon Glads, 2.10.2009 pokud to nemate daleko tak si sjedte osobne, to bude nejlepsi... |  |
|  | Čím namořit hlízy mečíků?, 26.9.2009 no meciky maji rady vyhnojeny zahon, ale ne hnojem, pouzijte ledky a hlavne Cererit
pri pouziti hnoje je skoro 100.%, že meciky pohlti houbove choroby a je po nich!
totez doporucuji u kal |  | Vzrůstná hrušeň, 25.9.2009 mame velike 3 hrusne, chtely by zmladit, hlavne sesadit vrcholy
dela se to az na jare?nebo mohu i nyni? diky |  | Neroste a neroste, 25.9.2009 Já bych se nebála, teta v Mikulově pěstuje Frankovku a má menší výnosy než my tady v Čechách a to se říká, že Frankovka je dobrá takřka výhradně na Moravě. Podmínky Čech a Jižní Moravy se srovnávají, takže adios Moravo |  | Založení tažňů, 25.9.2009 dobře, pohlídám si to
nemáte nějaké fotky z letošní sklizně révy? ať se tady pokocháme:-) |  | Založení tažňů, 25.9.2009 konečně to chápu, děkuji za polopatické vysvětlení
ještě mám poslední otázku, pokud budu mít keře v řadě, a rostliny budou tímto způsobem stříhány, jaká je optimální vzdálenost rostlin v řadě?
Ještě jednou díky za pomoc. Pěkný den |  | Čím namořit hlízy mečíků?, 25.9.2009 ted bych je ani nemoril, az zjara... jen si davejte pozor na tresnenky, pokud se vyskytnou dejte meciky do uzaviratelneho skladu, chlivku-kam se nechodi, a ani zvirata nechodi a pouzijte dymovnici... |  | Textílie pod révou, 24.9.2009 na Novem Zelandu to tak delaji!! |  | Založení tažňů, 24.9.2009 dobre jste mi to vysvetlil(a), dekuji
jeste by me zajimalo, jak se delaji dve tazne, uplne stejne? nebo je tam nejaky figl? |  |
|  | Textílie pod révou, 24.9.2009 nápodobně :-) |  | Textílie pod révou, 24.9.2009 a v jake nadm.vysce zijete? |  | Založení tažňů, 24.9.2009 Pěkný večer, asi jsem mimo, ale nějak nemohu pochopit, jak se zakládají větve révy. 1. rok se přivazuje rovně výhon a ten naroste X cm, ale nechápu, kdy se dělají tažně, zda už 1. rok nebo druhý rok. Může mi to prosím někdo vysvětlit? děkuji moc |  | Textílie pod révou, 24.9.2009 A nevadi reve, ze nebude okopavana a provzdusnovana půda? |  | Mrazuvzdorná mimoza - Albizia julibrissin, 24.9.2009 rostliny mám zatím v květináčích, asi 3 rokem(možná druhým), zjara je dám do půdy na zkoušku a uvidime jak obstojí. Jinak výsev je jednoduchý a rostliny klíčí mimořádně dobre, je to chce vzit šmirdl papir a obrousit je, pak vyklici dobre, pokud ne,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|