Příspěvky uživatele - 93.15

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nejrychleji rostouci neopadavy strom, 14.10.2009
vitezem je Cupressocyparis-cyprisovec, roste velmi rychle a hlavne uzavira zarezle vetve do sebe-ne jako tuje, ktere jsou takto navzdy znehodnocene... mame ho doma a velmi se mu dari
Lukon Glads, 2.10.2009
pokud to nemate daleko tak si sjedte osobne, to bude nejlepsi...
Čím namořit hlízy mečíků?, 26.9.2009
no meciky maji rady vyhnojeny zahon, ale ne hnojem, pouzijte ledky a hlavne Cererit pri pouziti hnoje je skoro 100.%, že meciky pohlti houbove choroby a je po nich! totez doporucuji u kal
Vzrůstná hrušeň, 25.9.2009
mame velike 3 hrusne, chtely by zmladit, hlavne sesadit vrcholy dela se to az na jare?nebo mohu i nyni? diky
Neroste a neroste, 25.9.2009
Já bych se nebála, teta v Mikulově pěstuje Frankovku a má menší výnosy než my tady v Čechách a to se říká, že Frankovka je dobrá takřka výhradně na Moravě. Podmínky Čech a Jižní Moravy se srovnávají, takže adios Moravo
Založení tažňů, 25.9.2009
dobře, pohlídám si to nemáte nějaké fotky z letošní sklizně révy? ať se tady pokocháme:-)
Založení tažňů, 25.9.2009
konečně to chápu, děkuji za polopatické vysvětlení ještě mám poslední otázku, pokud budu mít keře v řadě, a rostliny budou tímto způsobem stříhány, jaká je optimální vzdálenost rostlin v řadě? Ještě jednou díky za pomoc. Pěkný den
Čím namořit hlízy mečíků?, 25.9.2009
ted bych je ani nemoril, az zjara... jen si davejte pozor na tresnenky, pokud se vyskytnou dejte meciky do uzaviratelneho skladu, chlivku-kam se nechodi, a ani zvirata nechodi a pouzijte dymovnici...
Textílie pod révou, 24.9.2009
na Novem Zelandu to tak delaji!!
Založení tažňů, 24.9.2009
dobre jste mi to vysvetlil(a), dekuji jeste by me zajimalo, jak se delaji dve tazne, uplne stejne? nebo je tam nejaky figl?
nápodobně :-)
a v jake nadm.vysce zijete?
Založení tažňů, 24.9.2009
Pěkný večer, asi jsem mimo, ale nějak nemohu pochopit, jak se zakládají větve révy. 1. rok se přivazuje rovně výhon a ten naroste X cm, ale nechápu, kdy se dělají tažně, zda už 1. rok nebo druhý rok. Může mi to prosím někdo vysvětlit? děkuji moc
A nevadi reve, ze nebude okopavana a provzdusnovana půda?
Mrazuvzdorná mimoza - Albizia julibrissin, 24.9.2009
rostliny mám zatím v květináčích, asi 3 rokem(možná druhým), zjara je dám do půdy na zkoušku a uvidime jak obstojí. Jinak výsev je jednoduchý a rostliny klíčí mimořádně dobre, je to chce vzit šmirdl papir a obrousit je, pak vyklici dobre, pokud ne,... celý příspěvek >
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika