|
Příspěvky uživatele - 93.15
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Odrůda rajčete, 24.1.2010 a jestesem zapomnel na odrudu Zlatava, tyckove oranzovozlute rajce, rané a je vhodne pro ty, kteri nemaji radi mekka rajcata, ale spis pevna a chrupkava, dobre se tedy i skladuje... |  | Co do truhlíku?, 24.1.2010 bacopa zet Sutera je krasna a ma rada svetlo, ale jizni upal-to zrovna nevim... z previslych vyzkousejte urcite Sanvitalii-vypada jak previsla slunecnice a snese i prisusky, na upal doporucuju jeste(ty uz nejsou previsle) Cupheu-tu s drsnymi listy a... celý příspěvek > |  |
|  | Réva a břidlice, 24.1.2010 tak třeba podzimní mrazy přišly později než v Praze... takže bych mohl být do začátku alespoň trošku optimistický... |  | Odrůda rajčete, 24.1.2010 ja jakozto vegetarian musim pestovat velke mnozstvi rajcat, proste hodne odrud vcetne tech barevnych, jinak to datlove je tyckova odruda jmenem POLLICINO F1, jinak doporucuji odrudu GREEN ZEBRA, SPENCER..zasadne vsechny odrudy pestuji venku a dari se... celý příspěvek > |  | Réva a břidlice, 24.1.2010 dobre, budu se toho drzet :-) |  | Réva a břidlice, 24.1.2010 no budu shanet info o odrudach jak jen to pujde... no uvidime, chci si poridit encyklopedii o reve vine-jak ma na titulku nejaka odruda ruzovy hrozen... nemate ji nekdo? Je dost obsahla... zamerne sem nepisi nazev
ted sem se dival na netu na vsechny... celý příspěvek > |  | Réva a břidlice, 24.1.2010 to je hodně zajímavé... předpokládám, že to bude docela kumšt najít tuto informaci zrovnau odrůd, které by mě zajímaly.. |  | Réva a břidlice, 23.1.2010 nedaleko je vinice v Otmíčích, chystám se tam a poklábosím... je to podoblast Mělnická a kdysi se tu pěstovala réva ve velkém-než přišli Francouzi... a tehdy sám Václav IV. prohlásil, že zdejší víno je jediné konkurenceschopné těm moravským-tak... celý příspěvek > |  | Réva a břidlice, 23.1.2010 Také by mě zajímalo, zda v Čechách je výhodnější pěstovat révu štěpovanou nebo vypěstovanou z řízků, nyní vím, že na Moravě se musí štěpovat-kvůli révokazu, ale co v Čechách, je i zde výhodnější pěstovat štěpované odrůdy? |  | Réva a břidlice, 21.1.2010 diky, podívám se... snad to zmlazení snese... udělám jeden kmen a dvě tažně a ostatní skončí v nenávratnu... a použiju štěp.vosk-pro jistotu..
díky |  |
|  | Wollemia nobilis - zkušenosti s pěstováním, 19.1.2010 deda prave ma ostrolistec v n.v.300m a je to i mraz.kotlina, a prezimuje mu nekryty a v poradku-jen mu tam nejde v zime slunce... a to bude mozna tajemstvi uspechu... |  | Réva a břidlice, 18.1.2010 no základ nastudovaný mám, ale nevím zda se to dá použít i u zmlazení révového keře... v tom je ten háček... |  | Réva a břidlice, 18.1.2010  ještě mám jednu prosbu, děděček tenkrát vysadil odrůdu bílé révy-nikdo neví jak se jmenuje jen je raná(červenec), ale už asi 20let se o ni nikdo nestará a letos sem rozhodnut udělat té džungli přítrž, proto budu rád za radu jak ji ořezat nebo spíše... celý příspěvek > |  | Réva a břidlice, 18.1.2010 skvělé..., pokusím se něco sehnat a odzkouším co seženu, zajímalo by mě, proč jsou všude pořád dokola odrůdy jako Frankovka, Rulandské modré, Svatovavřinecké, Zweigeltrebe... a právě ty co sháním-že těch je nedostatek.
Omlouvám se, že se tak ptám,... celý příspěvek > |  | Réva a břidlice, 18.1.2010 na zahrádku bych si vysadil jen řádově ještě do 10hlav, teď tam mám mix 4odrůd, na svah u vesnice toho bude více-tam především nebo zásadně moštové modré, nechci nic uspěchat-teď sháním informace a vše si nejdřív osahám na zahradě na stolních... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|