|
Příspěvky uživatele - 93.15
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zna nekdo Pittosporum?, 29.3.2010 mam ho z Chorvatska-jako rizek ted, uz to je 40cm vys.rostlina, zcela nenarocna, ale pestuje se jako oleandr, takze prezimovat v mrazuproste mistnosti bude podminkou.. |  | Fíkovník, 29.3.2010 fikovnik jsem uz odzimova a tak prosim o rad jak ho mam seriznout, je asi tak 160-70cm vysoky a budu muset vyriznout i nektere starsi vetve a ty zbyle starsi nevim jak mam moc zkratit..a jeste mam otazku zda mohu ted aplikovat dolomiticky... celý příspěvek > |  |
|  | Poradí někdo, kde se dají sehnat kvalitní rouby?, 29.3.2010 dekuji, urcite to u dedy shlednu a pripadne naroubuji, diky |  | Poradí někdo, kde se dají sehnat kvalitní rouby?, 29.3.2010 snad jeste neni prilis pozde, chtel jsem se zeptat, zda mohu odebrat rouby z Dicolor nyni, docetl jsem se, ze se to ma delat v unoru a zalozit, tak tedy nevim, deda ma odrudu Dicolor a tak by me zajimalo, zda bych si mohl preroubovat vetev na Clapove... celý příspěvek > |  | Zinnia, 28.3.2010 staci do pulky dubna... maji rychly vyvoj, takze muzete jeste chvili pockat... |  | Bělomasá broskev, 27.3.2010 snad nejznamensi odrudou je Redhaven, napiste mi prosim jake ma prednosti a hl.nedostatky, diky |  | Poradí někdo, kde se dají sehnat kvalitní rouby?, 25.3.2010 zdravim, chtel jsem se zeptat, zda uz neni pozde preroubovat nejakou tu vetev nekterymi zimnimi odrudami-tedy rouby, neni jiz pozde? dekuji |  | Dotaz na vinnou revu, 23.3.2010 tim chci rici, ze mnohdy je j.Morava precenovana... |  | Dotaz na vinnou revu, 22.3.2010 prave, ze bych rekl, ze zahraniceni je tu pro to vhodne-teda az na vodu, pres leto nejvyssi teploty v Cr a pres zimu daleko tepleji nez na Morave, jedna noc kdy bylo nejmene bylo necelych -19 a to na tuto zimu v porovnani s ostatnimi kraji je... celý příspěvek > |  | Dotaz na vinnou revu, 22.3.2010 takze kdyz to tak nadnesu, v podstate muzeme byt srovnani-alespon teplotne s jizni Moravou...?-slunecni intenzita to asi, ale teplotne bych rekl, ze ano
takze ackoliv je Beroun o 100m niže, je tedy skutecne mozne, ze je to chladnejsi oblast... chapu... celý příspěvek > |  |
|  | Dotaz na vinnou revu, 22.3.2010 mozna je muj dotaz podivny, ale porad me to hloda... porad dokola se sam sebe ptam jak je mozne, ze v nadm.vysce cca330-360mnm je vetsi teplo nez napr v Beroune-230mnm, prece jen cca100mn vysky je uz dost velky rozdil a teplotne i slunecne je u nas... celý příspěvek > |  | Stolní odrůdy, 22.3.2010 tak nakonec-Kodrjanku uz nemeli tak jsem si vybral tyto 4odrudy:
Nero, Venus, Vostorg a Fanny tak snad to byla spravna volba |  | Stolní odrůdy, 22.3.2010 díky moc! mel jsem za to, ze ty bezsemenny nebudou tak mrazuvzdorny a hl.ze to jsou deticky revy vinne-V.vinifera a tudiz odolnost nic moc, je videt, ze jsem se spletl.
Velmi dekuji za rady, takovych vyjimecnych lidi co rozumi reve je malo, musime... celý příspěvek > |  | Stolní odrůdy, 22.3.2010 a od pana Knížka byste mi doporucil nejakou odrudubyly tu kladne ohlasy na jeho sazenice... jen ne u vsech je napsano jak jsou na tom s houb.chorobami, take me mrzi, ze se jeste neprodava odruda Brigantina, ktera byla v jednom nejmenovanem casopise... celý příspěvek > |  | Réva k pergole, 22.3.2010 pokud se podivate Brede na nabidku pana Knížka, jaké byste mi doporučil, nakonec si pořídím asi 4odrůdy... díky |  |
 |
|
|
|