Příspěvky uživatele - 93.15

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zna nekdo Pittosporum?, 29.3.2010
mam ho z Chorvatska-jako rizek ted, uz to je 40cm vys.rostlina, zcela nenarocna, ale pestuje se jako oleandr, takze prezimovat v mrazuproste mistnosti bude podminkou..
Fíkovník, 29.3.2010
fikovnik jsem uz odzimova a tak prosim o rad jak ho mam seriznout, je asi tak 160-70cm vysoky a budu muset vyriznout i nektere starsi vetve a ty zbyle starsi nevim jak mam moc zkratit..a jeste mam otazku zda mohu ted aplikovat dolomiticky... celý příspěvek >
Poradí někdo, kde se dají sehnat kvalitní rouby?, 29.3.2010
dekuji, urcite to u dedy shlednu a pripadne naroubuji, diky
Poradí někdo, kde se dají sehnat kvalitní rouby?, 29.3.2010
snad jeste neni prilis pozde, chtel jsem se zeptat, zda mohu odebrat rouby z Dicolor nyni, docetl jsem se, ze se to ma delat v unoru a zalozit, tak tedy nevim, deda ma odrudu Dicolor a tak by me zajimalo, zda bych si mohl preroubovat vetev na Clapove... celý příspěvek >
Zinnia, 28.3.2010
staci do pulky dubna... maji rychly vyvoj, takze muzete jeste chvili pockat...
Bělomasá broskev, 27.3.2010
snad nejznamensi odrudou je Redhaven, napiste mi prosim jake ma prednosti a hl.nedostatky, diky
Poradí někdo, kde se dají sehnat kvalitní rouby?, 25.3.2010
zdravim, chtel jsem se zeptat, zda uz neni pozde preroubovat nejakou tu vetev nekterymi zimnimi odrudami-tedy rouby, neni jiz pozde? dekuji
Dotaz na vinnou revu, 23.3.2010
tim chci rici, ze mnohdy je j.Morava precenovana...
Dotaz na vinnou revu, 22.3.2010
prave, ze bych rekl, ze zahraniceni je tu pro to vhodne-teda az na vodu, pres leto nejvyssi teploty v Cr a pres zimu daleko tepleji nez na Morave, jedna noc kdy bylo nejmene bylo necelych -19 a to na tuto zimu v porovnani s ostatnimi kraji je... celý příspěvek >
takze kdyz to tak nadnesu, v podstate muzeme byt srovnani-alespon teplotne s jizni Moravou...?-slunecni intenzita to asi, ale teplotne bych rekl, ze ano takze ackoliv je Beroun o 100m niže, je tedy skutecne mozne, ze je to chladnejsi oblast... chapu... celý příspěvek >
mozna je muj dotaz podivny, ale porad me to hloda... porad dokola se sam sebe ptam jak je mozne, ze v nadm.vysce cca330-360mnm je vetsi teplo nez napr v Beroune-230mnm, prece jen cca100mn vysky je uz dost velky rozdil a teplotne i slunecne je u nas... celý příspěvek >
Stolní odrůdy, 22.3.2010
tak nakonec-Kodrjanku uz nemeli tak jsem si vybral tyto 4odrudy: Nero, Venus, Vostorg a Fanny tak snad to byla spravna volba
Stolní odrůdy, 22.3.2010
díky moc! mel jsem za to, ze ty bezsemenny nebudou tak mrazuvzdorny a hl.ze to jsou deticky revy vinne-V.vinifera a tudiz odolnost nic moc, je videt, ze jsem se spletl. Velmi dekuji za rady, takovych vyjimecnych lidi co rozumi reve je malo, musime... celý příspěvek >
Stolní odrůdy, 22.3.2010
a od pana Knížka byste mi doporucil nejakou odrudubyly tu kladne ohlasy na jeho sazenice... jen ne u vsech je napsano jak jsou na tom s houb.chorobami, take me mrzi, ze se jeste neprodava odruda Brigantina, ktera byla v jednom nejmenovanem casopise... celý příspěvek >
Réva k pergole, 22.3.2010
pokud se podivate Brede na nabidku pana Knížka, jaké byste mi doporučil, nakonec si pořídím asi 4odrůdy... díky
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika