|
Příspěvky uživatele - 93.15
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak dál s tulipány, 15.6.2010 vcera uz jsem sklidil tulipany-uz byly zezloutne, ale nastesti jeste ne suche a dal jsem je v bedynkach do stodoly, kde je pruvan a cibule tam oschnou |  | Úplný amatérský začátek, 15.6.2010 i ja jsem je objetoval :-(jak u Müllera tak u Krystalu, vylezly ze zeme jak splaseny a uz ted maji pul metru, tak cim delsi tim lepsi.-) za to Regent vylezl ted v patek-jemu to tedy trvalo.. |  |
|  | Nevíte název?, 15.6.2010  Nevíte prosím jak se kytička jmenuje? |  | Kořeny révy, 14.6.2010 a v jake fazi je nejlepsi je odstranit? |  | Odhalilo to časté mulčování, 14.6.2010 zkuste sem dat foto, zatim me napada jen Lysimachia |  | Pergola a reva, 14.6.2010 no presne Brede, to bych urcite casem chtel... ale jde o to, hlavne aby se tam reva vyskrabala a aby byla odolna vuci houb.chorobam, mozna i na vitr-kdyz uz bude dost vysoko-tam prece jen vic fouka... |  | Pergola a reva, 14.6.2010 mam obavu, ze podrazec zrovna nemusi plny upal... ackoliv je to uzasna popinavka |  | Pergola a reva, 14.6.2010 Talisman je urcite vynikajici odruda, jen kdyz chci jen jednu vest na balkon tak to ma tu smulu, ze Talisman jak jsem studoval dela samici kvety... |  | Mlada třešen odchází, 13.6.2010 pisek by byla docela dobra volba-ale to by nemel byt ten zluty, nybrz nejlepsi volbou bily-tedy ricni pisek |  | Pergola a reva, 13.6.2010 skoro me napada jen Krystal, ale ten uz mam tak bych radeji jinou odrudu-piwi---nechci strikat casto na balkone, kdyz tam clovek bude porad. Nicmene dekuji za hodne dulezite info |  |
|  | Pergola a reva, 12.6.2010 mozna, ze by zas tak nevadilo, kdyby to bylo na vic let, hlavne, ze tam doroste a zastini velky balkon-od shora nezastreseny, ale zajimaly by me prave takove odrudy-stolni, ktere jsou bujne-a asi i na bujne podnozi.. |  | Pergola a reva, 11.6.2010 chtel bych si vysadit jednu revu, ale vaham, zda to reva zvladne, potreboval bych ji vyvest okolo silneho betonoveho sloupu na balkon,aby tam stinila, balkon je ve vysce 9m a od teto vysky bych nechal dlouhe tazne... lze to vubec? |  | První rok, 11.6.2010 az na podzim? ja myslel, ze se to dela 2x za vegetaci, tak to jsem prekvapen, dekuji |  | První rok, 10.6.2010 a jeste bych mel jeden dotaz, kdy mam odstranit rosne koreny? dekuji |  | Nemoc mečíků, 8.6.2010 jinak v tuto dobu, pokud mate meciky se 3-4listy tak je nejlepsi doba na prihnojeni ledkem vapenatym a Cereritem-pohodte a pak lehce zapravte-nejakym drápkem.. |  |
 |
|
|
|