Příspěvky uživatele - 93.15

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak dál s tulipány, 15.6.2010
vcera uz jsem sklidil tulipany-uz byly zezloutne, ale nastesti jeste ne suche a dal jsem je v bedynkach do stodoly, kde je pruvan a cibule tam oschnou
Úplný amatérský začátek, 15.6.2010
i ja jsem je objetoval :-(jak u Müllera tak u Krystalu, vylezly ze zeme jak splaseny a uz ted maji pul metru, tak cim delsi tim lepsi.-) za to Regent vylezl ted v patek-jemu to tedy trvalo..
Nevíte název?, 15.6.2010 Obsahuje fotku
Nevíte prosím jak se kytička jmenuje?
Kořeny révy, 14.6.2010
a v jake fazi je nejlepsi je odstranit?
Odhalilo to časté mulčování, 14.6.2010
zkuste sem dat foto, zatim me napada jen Lysimachia
Pergola a reva, 14.6.2010
no presne Brede, to bych urcite casem chtel... ale jde o to, hlavne aby se tam reva vyskrabala a aby byla odolna vuci houb.chorobam, mozna i na vitr-kdyz uz bude dost vysoko-tam prece jen vic fouka...
mam obavu, ze podrazec zrovna nemusi plny upal... ackoliv je to uzasna popinavka
Talisman je urcite vynikajici odruda, jen kdyz chci jen jednu vest na balkon tak to ma tu smulu, ze Talisman jak jsem studoval dela samici kvety...
Mlada třešen odchází, 13.6.2010
pisek by byla docela dobra volba-ale to by nemel byt ten zluty, nybrz nejlepsi volbou bily-tedy ricni pisek
Pergola a reva, 13.6.2010
skoro me napada jen Krystal, ale ten uz mam tak bych radeji jinou odrudu-piwi---nechci strikat casto na balkone, kdyz tam clovek bude porad. Nicmene dekuji za hodne dulezite info
Pergola a reva, 12.6.2010
mozna, ze by zas tak nevadilo, kdyby to bylo na vic let, hlavne, ze tam doroste a zastini velky balkon-od shora nezastreseny, ale zajimaly by me prave takove odrudy-stolni, ktere jsou bujne-a asi i na bujne podnozi..
Pergola a reva, 11.6.2010
chtel bych si vysadit jednu revu, ale vaham, zda to reva zvladne, potreboval bych ji vyvest okolo silneho betonoveho sloupu na balkon,aby tam stinila, balkon je ve vysce 9m a od teto vysky bych nechal dlouhe tazne... lze to vubec?
První rok, 11.6.2010
az na podzim? ja myslel, ze se to dela 2x za vegetaci, tak to jsem prekvapen, dekuji
První rok, 10.6.2010
a jeste bych mel jeden dotaz, kdy mam odstranit rosne koreny? dekuji
Nemoc mečíků, 8.6.2010
jinak v tuto dobu, pokud mate meciky se 3-4listy tak je nejlepsi doba na prihnojeni ledkem vapenatym a Cereritem-pohodte a pak lehce zapravte-nejakym drápkem..
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika