|
Co vaše réva?, 26.9.2010  tak na dovolene jsme zaskocili do výzkumaku v Lednici a mohli i neco ochutnat, tady jsou pro me zajimave odrudy... víc se mi jich sem dát nepodařilo |
 |
Co vaše réva?, 24.9.2010 tak mam konecne informace z mikulovske podoblasti ohledne revy, byl jsem tam na dovoene a byla to parada, navic pocasi snad lepsi byt ani nemohlo a cenne info jsem konecne nashromazdil, taky neco Vys.skoly z Lednice-tam to byly žně-takove mnozstvi... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Yuka - přesný název, 23.9.2010  Neznáte, prosím přesný název?Děkuji |
 |
Oleandr - černé fleky na listech, 21.9.2010 děkuji Vám |
 |
Oleandr - černé fleky na listech, 21.9.2010  Dobrý den,
známá má na listech oleandru takové fleky.Nevíte co je příčinou?Letos ani nekvetl. |
 |
Je to škůdce?, 21.9.2010  Dobrý den,
na jednom fíkusu byla taková potvora, je to nějaký škůdce?
Lepší foto bohužel není.
Děkuji |
 |
Co se mi to stalo s rajčaty?, 18.9.2010 nate z rajcat nedavejte do kompostu, vzdycky tam mohou byt spory plisni a snadno pak prezimuji v techto zbytcich, opet musim nastesti zatukat, ze jiz 8.rocnik nemam vubec plisen a nicim nestrikam, takze hlavne ne do kompostu |
 |
Stolní odrůdy, 18.9.2010 dekuji za moc cenne informace! |
 |
Stolní odrůdy, 17.9.2010 na popnuti balkonu jsem si dnes koupil odrudu Calastra, pestujete ji nekdo a pripadne s jakymi uspechy... dekuji |
 |
Neznámá květina, 16.9.2010 Děkuji moc |
 |
|
 |
Neznámá květina, 16.9.2010  Dobrý večer,
neznáte někdo tuto květinu?Děkuji. |
 |
Je to škůdce?, 14.9.2010  Dobrý den,
našli jsme tohoto broučka na kytkách, může být škodlivý? |
 |
Jiřiny a slimáci, 14.9.2010 my jsme si koupili takovy plastovy kyticky, ktery jsou placaty a chrani granule pred destem a dele vydrzi a dom.zvirata se k tomu nedostanou..doporucuji si to koupit |
 |
Réva André, 13.9.2010 Tuze mi chutná víno z odrůdy André, vím, že to je pozdní odrůda a s evrop.kořeny, tudíž bude méně až středně odolná na houb.choroby. Ale zajímal by mě Váš názor či pokud ji máte vyzkoušenou... do jaké nadmořské výšky by byla schopna dozrát? Ostatní... celý příspěvek > |
 |
Vinná réva neroste, 13.9.2010 taky se podivejte jakou mate podnoz-nektere chteji vice vlahy jine mene, nemluve o ruzne odolnosti k Ca a take na ni zavisi bujnost rustu uslechtile odrudy... |
 |