Příspěvky uživatele - 93.15

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co vaše réva?, 26.9.2010 Obsahuje fotku
tak na dovolene jsme zaskocili do výzkumaku v Lednici a mohli i neco ochutnat, tady jsou pro me zajimave odrudy... víc se mi jich sem dát nepodařilo
Co vaše réva?, 24.9.2010
tak mam konecne informace z mikulovske podoblasti ohledne revy, byl jsem tam na dovoene a byla to parada, navic pocasi snad lepsi byt ani nemohlo a cenne info jsem konecne nashromazdil, taky neco Vys.skoly z Lednice-tam to byly žně-takove mnozstvi... celý příspěvek >
Yuka - přesný název, 23.9.2010 Obsahuje fotku
Neznáte, prosím přesný název?Děkuji
Oleandr - černé fleky na listech, 21.9.2010
děkuji Vám
Oleandr - černé fleky na listech, 21.9.2010 Obsahuje fotku
Dobrý den, známá má na listech oleandru takové fleky.Nevíte co je příčinou?Letos ani nekvetl.
Je to škůdce?, 21.9.2010 Obsahuje fotku
Dobrý den, na jednom fíkusu byla taková potvora, je to nějaký škůdce? Lepší foto bohužel není. Děkuji
Co se mi to stalo s rajčaty?, 18.9.2010
nate z rajcat nedavejte do kompostu, vzdycky tam mohou byt spory plisni a snadno pak prezimuji v techto zbytcich, opet musim nastesti zatukat, ze jiz 8.rocnik nemam vubec plisen a nicim nestrikam, takze hlavne ne do kompostu
Stolní odrůdy, 18.9.2010
dekuji za moc cenne informace!
Stolní odrůdy, 17.9.2010
na popnuti balkonu jsem si dnes koupil odrudu Calastra, pestujete ji nekdo a pripadne s jakymi uspechy... dekuji
Neznámá květina, 16.9.2010
Děkuji moc
Neznámá květina, 16.9.2010 Obsahuje fotku
Dobrý večer, neznáte někdo tuto květinu?Děkuji.
Je to škůdce?, 14.9.2010 Obsahuje fotku
Dobrý den, našli jsme tohoto broučka na kytkách, může být škodlivý?
Jiřiny a slimáci, 14.9.2010
my jsme si koupili takovy plastovy kyticky, ktery jsou placaty a chrani granule pred destem a dele vydrzi a dom.zvirata se k tomu nedostanou..doporucuji si to koupit
Réva André, 13.9.2010
Tuze mi chutná víno z odrůdy André, vím, že to je pozdní odrůda a s evrop.kořeny, tudíž bude méně až středně odolná na houb.choroby. Ale zajímal by mě Váš názor či pokud ji máte vyzkoušenou... do jaké nadmořské výšky by byla schopna dozrát? Ostatní... celý příspěvek >
Vinná réva neroste, 13.9.2010
taky se podivejte jakou mate podnoz-nektere chteji vice vlahy jine mene, nemluve o ruzne odolnosti k Ca a take na ni zavisi bujnost rustu uslechtile odrudy...
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika