|
Příspěvky uživatele - 93.15
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co vaše réva?, 16.10.2010 i u me u novych sazenic to nebylo zle, spis bych rekl, ze horsi jak plisen je padli..nejnachylnejsi je asi u me chrupka cervena - sem ani necekal, ze Müller Th.bude odolnejsi nez ona, a takovy Regent je obzvlast odolny... |  | Jak pěstovat Kumoi?, 13.10.2010 a kde je pestujete venku nebo v nadobe? a jeste se chci zeptat jake odrudy? |  |
|  | Amarylis - v paneláku několik let, 12.10.2010 potrebuje obdobi bez vegetace, takze ji vyjmete z kvetinace a nechte nasucho az ji listy zatahnou - listy neodrezavat!!! po zatazeni cekejte nez uvidite poupe, pokud do 2,5mesice se nic dit nebude, zasadte ji do kvetinace a dejte do tepla a na... celý příspěvek > |  | Co vaše réva?, 11.10.2010  koncem zari jsme byli na vinici v Otmíčích, tak tady prikladam Zweigel... |  | Lilek vejcoplodý (Baklažán, Patližán, Patlažán), 11.10.2010 i ja jsem na lilky dost zanevrel po pestovani odrudy Český raný - plody male, nic moc, vzhledem k tomu, ze zeleninu jim denodenne tak jsem lilky koupil v obchodu a divil se jak to, ze jsou tak velke, zapidil jsem na netu a hledal... zkousel jsem... celý příspěvek > |  | Co vaše réva?, 7.10.2010 ja mam alespon takovou zkusenost, ze z podzimni vysadby mi revy narostly cca o 80-140%delsi nez z jarni vysadby, takze rozdil obrovsky... ale bude asi taky zalezet kde presne bydlite a taky zda reva bude na oplocenem pozemku - pres zimu by si ušáci... celý příspěvek > |  | Výsadba meruněk, 5.10.2010 meruňka bude vysazena v nadm.výšce 340 mnm, navíc na zcela krytém místě-ze 3stran(2budovy a 1kamenná vysoká zeď), půda je hlinitá, spodní voda je až ve značné hloubce... tak snad by ta podzimní výsadba nebyla zas tak špatná.. |  | Výsadba meruněk, 5.10.2010 Pěkný večer, chtěl bych si koupit a vysadit meruňku, vím, že broskvoně je lépe sázet n jaře, kdežto u meruněk se informace liší-někde se píše, že zásadně na jaře-jako u broskvoní, jinde, že na jaře i na podzim, ale že podzimní výsadba má jistý... celý příspěvek > |  | Co vaše réva?, 4.10.2010 uz ted mi prijde, ze letorosty jsou dost drevite, co mi je ale divne, ze listy u zadne odrudy nejevi znamky, ze nastal podzim a jsou zelene jak brčál... jste na tom také tak? |  | Co je to za kytku?, 3.10.2010 zkuste odlomit jeden listecek a pokud z rány potece latexove bile mleko tak by to mel byt Ficus |  |
|  | Aka je to rastlina, 2.10.2010 nebo též nově Epipremnum aureum |  | Co vaše réva?, 27.9.2010 ochutnal jsem ji pouze v Lednici-nikde jinde, ale mne tedy chutnala moc, kazda bobule tam mela jen jedno az dve semena, takze i z tohoto duvodu mi byla sympaticka, akorad bych rekl, ze jeste deset dnu by mohla vydrzet, aby byla jeste zralejsi, ale za... celý příspěvek > |  | Co vaše réva?, 27.9.2010 zase si rikam, ze kdyz u nas pres zimu prezimuje fikovnik, Albizia ci oleandr, tak by reva mela jit slušně taky... ale za vyzkouseni to urcite stoji |  | Co vaše réva?, 27.9.2010 Dekuji Brede za upresneni, byl to i tak zazitek... jinak poznatek z jizni Moravy byl ten, ze do nadmorske vysky 350mnm-samozrejme na j, jv,jz svahu se da rentabilne pestovat lecktera mostova odruda, tudiz si myslim, ze by to slo dobre aplikovat i v... celý příspěvek > |  | Co vaše réva?, 26.9.2010 jsme tam prisli jen tak-bud to pujde nebo ne, tak jsem se zeptal a vyslo to, navic jsme mohli ochutnat... asi nejlepsi zazitek jaky jsem mohl mit |  |
 |
|
|
|