Příspěvky uživatele - 93.15

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co vaše réva?, 16.10.2010
i u me u novych sazenic to nebylo zle, spis bych rekl, ze horsi jak plisen je padli..nejnachylnejsi je asi u me chrupka cervena - sem ani necekal, ze Müller Th.bude odolnejsi nez ona, a takovy Regent je obzvlast odolny...
Jak pěstovat Kumoi?, 13.10.2010
a kde je pestujete venku nebo v nadobe? a jeste se chci zeptat jake odrudy?
Amarylis - v paneláku několik let, 12.10.2010
potrebuje obdobi bez vegetace, takze ji vyjmete z kvetinace a nechte nasucho az ji listy zatahnou - listy neodrezavat!!! po zatazeni cekejte nez uvidite poupe, pokud do 2,5mesice se nic dit nebude, zasadte ji do kvetinace a dejte do tepla a na... celý příspěvek >
Co vaše réva?, 11.10.2010 Obsahuje fotku
koncem zari jsme byli na vinici v Otmíčích, tak tady prikladam Zweigel...
Lilek vejcoplodý (Baklažán, Patližán, Patlažán), 11.10.2010
i ja jsem na lilky dost zanevrel po pestovani odrudy Český raný - plody male, nic moc, vzhledem k tomu, ze zeleninu jim denodenne tak jsem lilky koupil v obchodu a divil se jak to, ze jsou tak velke, zapidil jsem na netu a hledal... zkousel jsem... celý příspěvek >
Co vaše réva?, 7.10.2010
ja mam alespon takovou zkusenost, ze z podzimni vysadby mi revy narostly cca o 80-140%delsi nez z jarni vysadby, takze rozdil obrovsky... ale bude asi taky zalezet kde presne bydlite a taky zda reva bude na oplocenem pozemku - pres zimu by si ušáci... celý příspěvek >
Výsadba meruněk, 5.10.2010
meruňka bude vysazena v nadm.výšce 340 mnm, navíc na zcela krytém místě-ze 3stran(2budovy a 1kamenná vysoká zeď), půda je hlinitá, spodní voda je až ve značné hloubce... tak snad by ta podzimní výsadba nebyla zas tak špatná..
Výsadba meruněk, 5.10.2010
Pěkný večer, chtěl bych si koupit a vysadit meruňku, vím, že broskvoně je lépe sázet n jaře, kdežto u meruněk se informace liší-někde se píše, že zásadně na jaře-jako u broskvoní, jinde, že na jaře i na podzim, ale že podzimní výsadba má jistý... celý příspěvek >
Co vaše réva?, 4.10.2010
uz ted mi prijde, ze letorosty jsou dost drevite, co mi je ale divne, ze listy u zadne odrudy nejevi znamky, ze nastal podzim a jsou zelene jak brčál... jste na tom také tak?
Co je to za kytku?, 3.10.2010
zkuste odlomit jeden listecek a pokud z rány potece latexove bile mleko tak by to mel byt Ficus
Aka je to rastlina, 2.10.2010
nebo též nově Epipremnum aureum
Co vaše réva?, 27.9.2010
ochutnal jsem ji pouze v Lednici-nikde jinde, ale mne tedy chutnala moc, kazda bobule tam mela jen jedno az dve semena, takze i z tohoto duvodu mi byla sympaticka, akorad bych rekl, ze jeste deset dnu by mohla vydrzet, aby byla jeste zralejsi, ale za... celý příspěvek >
Co vaše réva?, 27.9.2010
zase si rikam, ze kdyz u nas pres zimu prezimuje fikovnik, Albizia ci oleandr, tak by reva mela jit slušně taky... ale za vyzkouseni to urcite stoji
Co vaše réva?, 27.9.2010
Dekuji Brede za upresneni, byl to i tak zazitek... jinak poznatek z jizni Moravy byl ten, ze do nadmorske vysky 350mnm-samozrejme na j, jv,jz svahu se da rentabilne pestovat lecktera mostova odruda, tudiz si myslim, ze by to slo dobre aplikovat i v... celý příspěvek >
Co vaše réva?, 26.9.2010
jsme tam prisli jen tak-bud to pujde nebo ne, tak jsem se zeptal a vyslo to, navic jsme mohli ochutnat... asi nejlepsi zazitek jaky jsem mohl mit
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika