Příspěvky uživatele - 157.146

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zjednodušený koncept biofiltru ala skippy, 24.6.2011
Pěkné odpoledne, prakticky neporadím, protože letos řeším podobné téma, ale mrkněte na toto. Technicky to vypadá podobně, jen filtrační medium mi přijde pro naše podmínky slabé. Ať se daří, zdraví Klára
Doma dělané filtrace, 1.6.2011
Dobrý den, zakládám si jezírko, 25 m3 a připravuji se na filtraci. Bohužel odkaz z Vašeho příspěvku na Vortex filtr nefunguje. A z nalezených odkazů mi to stále není moc jasné. Mohl byste mi prosím poradit jak na něj? A je vůbec pro takto... celý příspěvek >
Doba výsadby vřesů a vřesovců, 18.4.2010
Opravdu krásné vřesoviště :) Já se chystám zakládat letos. Už mám rozmyšlené druhy a barvy. Jen si nejsem jistá - snesou vřesy nebo vřesovce pozici pod stromem? Resp. pod borovicí, která je dost řídká a už nezhoustne. Slunce tam je odpolední (západ)... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika