Příspěvky uživatele - 253.9

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ošetření kmene stromku po okusu zvěří, 17.4.2010
dobrý den, v zimě mi zajíc ožral rok starou broskev (má vina-já vím) a myslel jsem si, že je už po ní, ale dnes jsem s radostí zjistil, že broskev krasně pučí. Jak mám poraněný kmen ošetřit, aby strom dál nestrádal.   dík za odpověď Martin
Da se jeste prozezavat?, 17.4.2010
je moc špatně, když budu stříhat jabloň v květu?
Kdy stříhat stromy?, 17.4.2010
prosím o radu, kdy stříhat jabloně, kdy švestky a třešně, kdy meruňky a broskve atd. Dotaz se týká mladých stromků.  DSěkuji moc za odpověď
Stříhání rok starých švestek, 1.4.2010
loni najaře jsem nasadil švestky JOJO a Hagantu. Teď jsou stromky ve stadiu cca 160cm kmen a 3-5 větví - dlouhé od 15-do 60cm. Stříhají se vůbec mladé švestky? Pokud ano, jak. Dík za odpověď Martin
James Grieve Red a Prima - samosprašné?, 31.3.2010
Dobrý den, koupil jsem jabloně James Grieve Red a Prima a také višeň Újfehértói Fürtös. Musí mít tyto stromky opilovače, nebo jsou samosprašné? Pokud musí mít opilovače, prosím o radu v jaké max. vzdálenosti musí být-děkuji Skřivánek
Ohryzaný kmen, 22.3.2010
loni najaře jsem nasadil jabloňku a dnes jsem zjistil, že mi ji přes zimu ohryzal zajíc. Kmen je vysoký cca 120cm a z toho je cca.80cm ohryzaného bez kůry. Dá se tento stromek ještě nějak zachránit?
Řez třešně, 22.3.2010
můžu nyni v březnu prořezat asi 2O let starou třešeň, která asi nikdy priořezávaná nebyla?
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika