|
Příspěvky uživatele - 253.9
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ošetření kmene stromku po okusu zvěří, 17.4.2010 dobrý den,
v zimě mi zajíc ožral rok starou broskev (má vina-já vím) a myslel jsem si, že je už po ní, ale dnes jsem s radostí zjistil, že broskev krasně pučí. Jak mám poraněný kmen ošetřit, aby strom dál nestrádal.
dík za odpověď
Martin |  | Da se jeste prozezavat?, 17.4.2010 je moc špatně, když budu stříhat jabloň v květu? |  |
|  | Kdy stříhat stromy?, 17.4.2010 prosím o radu, kdy stříhat jabloně, kdy švestky a třešně, kdy meruňky a broskve atd. Dotaz se týká mladých stromků.
DSěkuji moc za odpověď |  | Stříhání rok starých švestek, 1.4.2010 loni najaře jsem nasadil švestky JOJO a Hagantu. Teď jsou stromky ve stadiu cca 160cm kmen a 3-5 větví - dlouhé od 15-do 60cm. Stříhají se vůbec mladé švestky? Pokud ano, jak.
Dík za odpověď
Martin |  | James Grieve Red a Prima - samosprašné?, 31.3.2010 Dobrý den,
koupil jsem jabloně James Grieve Red a Prima a také višeň Újfehértói Fürtös. Musí mít tyto stromky opilovače, nebo jsou samosprašné? Pokud musí mít opilovače, prosím o radu v jaké max. vzdálenosti musí být-děkuji
Skřivánek |  | Ohryzaný kmen, 22.3.2010 loni najaře jsem nasadil jabloňku a dnes jsem zjistil, že mi ji přes zimu ohryzal zajíc. Kmen je vysoký cca 120cm a z toho je cca.80cm ohryzaného bez kůry. Dá se tento stromek ještě nějak zachránit? |  | Řez třešně, 22.3.2010 můžu nyni v březnu prořezat asi 2O let starou třešeň, která asi nikdy priořezávaná nebyla? |  |
 |
|
|
|