|
Roubování citrusu, 18.5.2010 mužu ještě narobouvovat popřípadě naočkovat citrusy před měsícem a něco jsem očkoval a některé mě nechytli mám počkat nebo mužu to skusit znova až se stromek uzdraví díky za odpověd |
 |
Jak to vypadá s nakvétáním meruněk?, 19.4.2010 já už mám fšechny merunky odkvetené ale asi ztoho nic moc nebude bo do plného květu mě 3 dny pršelo bzenec okres hodonín |
 |
|
 |
Opylení, 17.4.2010 pokud vím tak toto není diskuze českého jazyka |
 |
Opylení, 17.4.2010 tak teda dík za radu dozvěděl jsem se co jsem nepotřeboval |
 |
Opylení, 16.4.2010 opiluje mě tuleu gras zelenou renglodu nebo k ní musí zasadit ještě nějakého opilovače díky za odpověd |
 |
Růst meruněk, 16.4.2010 tak hryzci tam nejsou dnes jsem všechny merunky obryl a vybral plevel tak jsem zvědavý jestli to pomuže |
 |
Růst meruněk, 16.4.2010 hryzcu jsem si nevšiml a jde to poznat aniž bych vykopal stromek |
 |
Růst meruněk, 16.4.2010 mám velkopavlovickou krásku leskoru a goldrich zastřihnul jsem je po vysadbě na 5 oček a část mám na myrobalánu a čás na merunkovém semenáči a zajímavost je že stromek ktery mě dali ve školce zadarmo že ho neprodají bo neměl zádné kořeny jen jeden... celý příspěvek > |
 |
Hnojiva, 15.4.2010 proč se nemá kombinovat uhličitan vapeny a hnuj co se stane když dám obě hnojiva k mladým stromkum p ingr |
 |
Růst meruněk, 14.4.2010 právě vody je tam málo a podnože mám 2 myrobalán a merunkovy semenáč a pravidelně dodávám hnuj a npk a první 4 až 5 le jsou přirustky od 5 do 10 cm jen na jedne merunce jsou 30 cm a více asi to bude tím vzduchem protože jsem je dřív ¨moc... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Růst meruněk, 14.4.2010 proč některe merunky rostou hned a některé a po 4až pátem roce vysadby a taky nemajé extradtra dlouhé vyhony max 20 až 30 cm jsou na stejné podnoži ve stejné oblasti a stejné odrudy oblasta je to ve bzenci suché písčité púdy pravidelně hnojím a... celý příspěvek > |
 |
Hnojiva, 7.4.2010 mužu hnojit zároven uhličitanem vapenatým a mpk hnojivem nebude se tonějak hádat ty hnojiva diky za odpověd |
 |
Zelena rengloda, 17.11.2009 diky za odpověd ale podle mě muže byt zajímavá zajímalo by mě ji porovnat ze špendlíkem |
 |
Zelena rengloda, 17.11.2009 zdravím rád bych vysadil zelenou renglodu na palenku muže mi někdo říct jaká je zní pálenka a jak udělat kvas diky za odpověd |
 |
Vysadba švestek, 11.11.2009 diky a z kama ste bysme mohli někdy hodit řeč |
 |