Příspěvky uživatele - 41.209

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Roubování citrusu, 18.5.2010
mužu ještě narobouvovat popřípadě naočkovat citrusy před měsícem a něco jsem očkoval a některé mě nechytli mám počkat nebo mužu to skusit znova až se stromek uzdraví díky za odpověd
Jak to vypadá s nakvétáním meruněk?, 19.4.2010
já už mám fšechny merunky odkvetené ale asi ztoho nic moc nebude bo do plného květu mě 3 dny pršelo bzenec okres hodonín
Opylení, 17.4.2010
pokud vím tak toto není diskuze českého jazyka
Opylení, 17.4.2010
tak teda dík za radu dozvěděl jsem se co jsem nepotřeboval
Opylení, 16.4.2010
opiluje mě tuleu gras zelenou renglodu nebo k ní musí zasadit ještě nějakého opilovače díky za odpověd
Růst meruněk, 16.4.2010
tak hryzci tam nejsou dnes jsem všechny merunky obryl a vybral plevel tak jsem zvědavý jestli to pomuže
Růst meruněk, 16.4.2010
hryzcu jsem si nevšiml a jde to poznat aniž bych vykopal stromek
Růst meruněk, 16.4.2010
mám velkopavlovickou krásku leskoru a goldrich zastřihnul jsem je po vysadbě na 5 oček a část mám na myrobalánu a čás na merunkovém semenáči a zajímavost je že stromek ktery mě dali ve školce zadarmo že ho neprodají bo neměl zádné kořeny jen jeden... celý příspěvek >
Hnojiva, 15.4.2010
proč se nemá kombinovat uhličitan vapeny a hnuj co se stane když dám obě hnojiva k mladým stromkum p ingr
Růst meruněk, 14.4.2010
právě vody je tam málo a podnože mám 2 myrobalán a merunkovy semenáč a pravidelně dodávám hnuj a npk a první 4 až 5 le jsou přirustky od 5 do 10 cm jen na jedne merunce jsou 30 cm a více asi to bude tím vzduchem protože jsem je dřív ¨moc... celý příspěvek >
Růst meruněk, 14.4.2010
proč některe merunky rostou hned a některé a po 4až pátem roce vysadby a taky nemajé extradtra dlouhé vyhony max 20 až 30 cm jsou na stejné podnoži ve stejné oblasti a stejné odrudy oblasta je to ve bzenci suché písčité púdy pravidelně hnojím a... celý příspěvek >
Hnojiva, 7.4.2010
mužu hnojit zároven uhličitanem vapenatým a mpk hnojivem nebude se tonějak hádat ty hnojiva diky za odpověd
Zelena rengloda, 17.11.2009
diky za odpověd ale podle mě muže byt zajímavá zajímalo by mě ji porovnat ze špendlíkem
Zelena rengloda, 17.11.2009
zdravím rád bych vysadil zelenou renglodu na palenku muže mi někdo říct jaká je zní pálenka a jak udělat kvas diky za odpověd
Vysadba švestek, 11.11.2009
diky a z kama ste bysme mohli někdy hodit řeč
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika