Příspěvky uživatele - 197.4

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jahody, 22.9.2010
Zas tak bych to "o měsíc dříve" nehrotil.Samozřejmě to lze i teď, zejména jestli je pisatel z teplejší oblasti.Jen je vyšší riziko poškození nedostatečně zakořeněných sazenic.Taky jsem sázel před dvěma dny, protože prostě nebylo kam a kdy.Nechce to... celý příspěvek >
Výsev a předpěstování sazenic ve skleníku, 4.5.2010
Pokud bydlíte v ČR tak většinu let budete sklízet oči pro pláč.Letos jsem uklízel domů i rajčata předminulý víkend a papriky šly se strachem do skleníku koncem minulého týdne.Prostě v podmínkách ČR je poměrně spolehlivá výsadba až po 15.5.Loni i... celý příspěvek >
Skleník utesnenie skla, 4.5.2010
Možná dvě tuby silikonu na celý skleník, ale to musí být fabrický skleník.Já jsem sehnal starší samo domo, konstrukce perfektní, ale zapomněli popsat skla a co sklo to takřka unikát a dvě tuby jsem spotřeboval na výměnu skla v okně(140x45).Na... celý příspěvek >
Lignohumát - plíseň, 15.4.2010
Arboretum Jevany 0,5l za 102,- v Globusu Černý most 1 l za 200,-.Zkušenosti jen ty nejlepší.
Trávník po roztání sněhu - poraďte, 20.3.2010
Tak já jsem kousíčky trávníku zahlédl teprve včera tak ještě uvidím jaký bude stav.Ale pochybnosti moc nemám plíseň je pokaždé-počkám než trávník trochu vyschne, vyhrabu pečlivě hráběmi i s mechem a do měsíce je tráva jako nová.
Je už vhodná doba na verikulaci?, 20.3.2010 Obsahuje fotku
Myslíte, že už je vhodná doba na vertikutaci?Foceno dnes a samozřejmě žertuji.
Stáleplodící jahodníky, 5.3.2010
Pěstuji několik druhů stáleplodících jahod např.Selva, Annabelle a asi další dvě bezejmenné(získané z neověřených zdrojů).Nejlépe zatím vychází Selva-má menší vzrůst, nevytváří příliš husté porosty, úroda je bohatá, jahody velmi pěkně vybarvené,... celý příspěvek >
Pěstování sazenic rajč a paprik pod zářivkou, 8.2.2010
Třípásmové zářivky jsou v podstatě klasické, běžně se používají a pokud je nekupujete v akvaristice tak jsou i za pár korun.Klidně stačí i obyčejná značka, není třeba hledat nějaké echt speciály.Jinak pod třípásmovkami mi v akva průběžně kvete třeba... celý příspěvek >
Pěstování sazenic rajč a paprik pod zářivkou, 2.2.2010
Myslím, že naprosto vhodné by byly třípásmové zářivky.Jsou cenově příznivé a pro růst rostlin velmi dobré.Jsem také akvarista takže vím o čem mluvím.Mnoho speciálních zářivek Aquaglo, Floraglo a podobně jsou jen přebalené třípásmovky za notně... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika