Příspěvky uživatele - 78.226

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Natírání kmenu vápnem, 23.2.2008
Také by mě to zajímalo. Vzpomínám, že tatínek vždy natíral kmeny vápnem. Nikdy jsem nevěděl proč, jen snad aby to neokusovali brouci. Dnes již vím víc. Myslím si, že jarní sluníčko neprobudí stromy tak brzy a ty se tak alespoň trošičku chrání před... celý příspěvek >
Neznámý důvod odůmírání letorostů šlechtěných švestek, 28.10.2007
S velkou pravděpodobností se jedná o namrznutí.
ředění Bofixu, 11.7.2007
Já používám ředění 50 ml na 3 l vody. Vyjde to na 100 m2. Měj postřikovač pořádně natlakovaný a vyjde ti to.
Slímáci, 20.6.2007
Dobrý den, rostliny ve velkých květináčích mám podsypané pilinama, slimáci je nemají rádi, protože se jim lepí na tělo. Jiřina
Šišky na thujích (cypřišcích), 30.4.2007
Někde jsem se dočetla, že šišky se na thujích tvoří, když stromek trpí nedostatkem živin. Vloni jsem tedy stromky hnojila jak to jen šlo a nyní je mám úplně celé obsypané novými mladými šištičkami. Je jich tolik, že stromky budou při jejich... celý příspěvek >
Co je to za kytičku, 7.1.2007 Obsahuje fotku
Acalypha vyžaduje hodně světlé místo , ne však přímé prudkéslunce, střední zálivku,nenechat vyschnou. Rosit .Vegetační klid -listopad-únor. Hnojit  březen až září.
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika