Příspěvky uživatele - 24.128

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Má zkušenost s Hechtem 945, 14.4.2010
Dobrý den, vlastním Hecht 945 teprve krátce, ale zdá se mi, že na volnoběh mám vysoké otáčky. CHtěl bych si je poštelovat sám. Můžete mi někdo "polopaticky" poradit co a jak? Nerad bych tápal, díky moc.
Motorova benzinova pila k baraku, 14.1.2010
Já jsem si pořídil Hecht 945 za 4000. Je to sice čínská výroba (co se dneska v Číně nedělá?), není to žádná "značka", ale z levných pil je to lepší průměr. Taky řežu občas doma u baráku a sem tam skolím nějaký ten strom v lese na otop.... celý příspěvek >
Kalové čerpadlo Alko, 29.11.2009
Zdravím, máte, prosím, někdo zkušenosti s ponornými čerpadly značek jako ALKO, EINHELL, NEPTUN apod. Sháním čerpadlo (kalovku) na mírně znečištěnou vodu ta kolem 700W, min.10 000l/hod, výtlak víc jak 6m. Cena cca 1 500kč. Jsou "spolehlivé" a vydrží?... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika