|
Příspěvky uživatele - 49.12
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vlnatka na kaktusech, 19.8.2012 Ahoj mám něco o 40 kaktusech a momentálně se mi rozbohla vnatka okoušela jsem se jí něj zbavit ale nejde mi to. proto jsem se chtěla zeptat kde seženu ten confidor ale chtěl bych jen nějaké malé balení :( |  | Orchidej - Cattleya, cerne listy, 19.5.2011  Dobrý den!
V prosinci jsem dostala cattleyu, dovezenou z Německa. Rostlinek jsem dostala víc, ale jedné z cattleyí se po nějaké době začaly scvrkávat listy a v tomto týdnu najednou během pár dní jeden úplně zčernal. Jsem z toho zoufalá, ráda bych ji... celý příspěvek > |  |
|  | Co je tohle za orchideje?, 25.10.2010  Dobrý den!
Mohli byste mi prosím poradit co je toto za orchideje?
O první jsem si myslela, že je to miltoniopsis, (přestože na lítečku bylo napsáno miltonia), ale pak jsem v jedné knize našla, že by to teoreticky měl být nějaký hybrid mezi... celý příspěvek > |  | Co dělat s cibulkami lilií vylezlými až v říjnu, 24.10.2010 Lilie bělostná to není :-(Jsou to skutečně jen klasicky narašené cibulky, ale bohužel už vylezly hodně nad zem. |  | Nový stromek broskve, 14.4.2010 dobrý den, chci se zeptat, mám poprvé broskvičku ale zatím nežene žádný pupen tak se chci zeptat kdy začnou hnát, jestli náhodou není špatná, díky Martina |  |
 |
|
|
|