|
Příspěvky uživatele - 88.167
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jabloňová stěna, 14.4.2010 Moc užitečná debata. Odpověděli jste mi i bez dotazu. Také mám nasaenou stěnu, kterou mi okousali zajíce. Některé stromky budu měnit a tak zmenším rozestupy mezi nimi a některé přeroubuji. Musím mít na roubování odpočaté rouby, nebo můžu odříznout... celý příspěvek > |  | Durman, 14.4.2010 Já měla s durmanem- andělskou trumpetou bledě modrou, podobnou zkušenost. Nejdříve mi vyschl, pak jsem jej přelila v naději, že jej zachráním a seřízla. Původní cca 120 cm" kolík" mi vyhynul, ale ze spodu mi vyrazil druhý. Když byl již... celý příspěvek > |  |
|  | Meruňka Bergerot, 14.4.2010 Po přečtení diskuse reaguji na namrzání meruněk ve vyšších oblastech. Ze zkušenosti vím, že v n.m. výšce 460 m jsou z hlediska omrznutí květů lépe broskve, než meruňky. Meruňka je na tom hůř. Obojí dozrává cca 1 měsíc později než v nížinatých... celý příspěvek > |  |
|
|
|