|
Příspěvky uživatele - 176.71
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Husqvarna 350, 24.2.2009 Barva na liště je přirozeně opotřebována, sedřena.Žádné bublinky se nedělali.Na čistém kovu u spodu lišty asi 1cm od řetězu směrem ke středu lišty je 1až 2 mm chrpově modrý proužek, což z hlediska kování tato barva odpovídá na teplotu 300 stupňů... celý příspěvek > |  | Husqvarna 350, 23.2.2009 To je pravda, pila měla minimální snahu se zakusovat, netlačil jsem na ni, uvědomil jsem si že řežu zmrzlý dub, řetěz vyloženě klouzal a přitom byl ostrý a omezováky snížený.Zarazilo mě, že venkovní teplota je pod nulou, dřevo studeny, respektive... celý příspěvek > |  |
|  | Výběr lehké motorové kosy, 23.2.2009 Osobně bych šel do husqvarny stihlu nebo dokonce i do mountfieldu- 740T.Jenže tyto stroje jsou úplně v jiné cenové kategorii než jste si stanovil. |  | Husqvarna 350, 23.2.2009 kulatý |  | Husqvarna 350, 23.2.2009 Řezal jsem zmrzlý dub, průměr cca 50cm, ostrý řetěz a čerpadlo jsem měl na plno, řetěz byl napnut akorát, že s nim šlo krásně volně točit a bez průvěsu.Po dvou řezech lišta horká, okolo drážky vypálená do modra a řetěz téměř přešpounován.Myslíte, že... celý příspěvek > |  | Husqvarna 350, 23.2.2009 Zdravím všechny majitele těchto pil. Vlastním tuto pilu a chci se zeptat, když řežu větší průměry cca 45 až 70 cm, katastrofálně se mě zahřívá lišta a řetěz, jakoby pila nemazala, přitom maže.Používám bioolej excel, originální lištu 38 cm i... celý příspěvek > |  | Zuby na pile, 16.2.2009 Díky za odpověď, nový nebroušený omezovák má zakulacený tvar po směru otáčení.je nutné tento tvar dodržovat, nebo se brousí normálně do roviny- běžné pilování? |  | Zuby na pile, 16.2.2009 Dobrý den, chcy se zeptat při broušení omezovacích zubů na pile je udávaná výška mezi omezovacím zubem a řezným zubem např 0,65mm.Jedná se o výšku, kterou je třeba při broušení dodržovat, nebo je to spodní hranice těch 0,65mm po kterou se to dá... celý příspěvek > |  | TK, 1.2.2009 Jezdím drtit i do probírek a vpohodě si to vtáhne i smrkový vršek s větvičkami přes tento rozměr otvoru. |  | TK, 1.2.2009 To neměl. 100x100 je hodně |  |
|  | TK, 1.2.2009 Nazdar který štěpkovač myslíš?Na těch fotkách jsou dva, ten šedý-prototyp má otvor násypníku u nožů 175x80 |  | TK, 31.1.2009 Mám zatím na Vinee najeto 150Mth a žádné závady se neobjevily, motor chytá bez problému i v těchto mrazech.Jestly mohu dopuručit tak do lesa jsou lepší pneu 10/75x15,3 než seriové 7,50x16.Známý má MT8-150.32 a s motorem taky nemá žádný problem. |  | TK, 31.1.2009 Určitě tam rozdíl je, já používám Vineu 30Hp Comfort hlavně v lese a schopnosti TK a Viney jsou tam velmi poznat. |  | TK, TZ, MT, Holder, 24.1.2009 Nazdar Honzo
Jak velký vozík ze dřevem za tím navijákem taháš?Není to pak velká páka na ty ramena, když to máš zapojený? |  | TK ruční brzda, 23.1.2009 Zdravím Petře
Myslím že ručka je jen na zadek, nevím to přesně mužu ti to příští tyden zjistit. |  |
 |
|
|
|