|
Příspěvky uživatele - 245.149
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zahradní traktůrek - pomoc s výběrem ze tří, 11.5.2010 Tak z těch vašich rad, mám ještě víc zamotanou hlavu, jeden říká dobrý, druhý špatný, kdo se má vyznat.
Tak jsem se rozhol pro MTD 160/92 H. Dle rozhovoru v 5 prodejnách, prý dostačující, a vcelku kvalitní. Navíc je v akci zlevněný a navíc s... celý příspěvek > |  | Zahradní traktůrek - pomoc s výběrem ze tří, 12.4.2010 No zatím jste mě tu situaci moc neulehčili, pochopil jsem z toho, že všechny 3 jsou dobré, a je to jen na mém úsudku. Ale i tak moc díky a budu rád za každou další reakci.
Karlos |  |
|  | Zahradní traktůrek - pomoc s výběrem ze tří, 9.4.2010 Dobrý den, prosím o pomoc s výběrem.
Mám plochu cca 2500m2 trávníku, část rovina, část mírně do kopce a mám cca 75000,- Kč limit (+- 5000,- Kč) na nákup traktoru na sekání. doted jsem to sekal sekačkou s pojezdem, ale jak roky běží...,však to... celý příspěvek > |  |
|
|
|