|
Příspěvky uživatele - 174.8
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Výsadba jabloně, 12.4.2010 tak asi začneme kosit, postupně budeme vybírat kameny, občas se ohnu a nějaký ten plevel vytrhnu atd. snad to za nějaký čas bude trávník, /letos asi budeme sklízet ještě v kopřivách... i když pokosených, ale aby zmizeli do podzimu, tomu nevěřím/
s... celý příspěvek > |  | Výsadba jabloně, 12.4.2010 Dobrý den, já právě nejsem zastáncem postřiků, ani doma kolem domku nestříkáme a nic nepoužíváme, ale tady asi pro jednou nic jiného nezbyde, já bych sekala plevel ale je tam opravdu jen plevel, kopřivy,lebeda atd. trává žádná... zahradu několik let... celý příspěvek > |  |
|  | Výsadba jabloně, 12.4.2010 Dobrý den, v pátek jsem dosázeli jabloně + ostatní cca 25 ks, pohledala jsem postupy na internetu a ten Váš jsme použili do posledního písmenka...
Jen mám dotaz trochu jiného charakteru, zdědily jsme zahradu, na podzim jsem staré a nemocné sromy... celý příspěvek > |  |
|
|
|