Příspěvky uživatele - 40.137

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Špendlíky, 13.4.2010
Dobrý den, vyrábíte z plodů myrobalánu někdo něco jiného než alkohol? Je to třeba dobré do buchet nebo na marmelády či kompoty? Asi existuje chutnější ovoce, ale zase když už to na té zahradě roste:) Předem děkuji za odpovědi.
Podpěra pro fazole, 12.4.2010
Dobrý den, já si budu stavět pro fazole takový plůtek z tyček. Je to hezky vidět na krátkém videu (v druhé půlminutě) "The Happy Gardener". Už jsem podobnou konstrukci viděla několikrát a moc se mi to líbí. Jsou to vlastně jenom tyčky, ale elegantně... celý příspěvek >
Křídlatka - legislativa, 25.2.2010
Jen pro pobavení: tady je vyfocená včela na křídlatce 20. září:)
Narcisy, 11.2.2010
Dobrý den, mně se u narcisů již několikrát osvědčil tento postup: Narcisy mít někde, kde není přetopeno a kde je hodně světla. Odkvetlé květy průběžně odstřihovat. Když přestane narcis kvést, přesadit do zahrádky. Pokud to v té době není možné, tak... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika