|
Příspěvky uživatele - 7.87
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vozík na hadici, 26.3.2010 Ale, ale, pane Vyskočile, to je přece jasné. A přece Vám nemohu dát za pravdu. Každý diskutující měl nějaké zkušennosti a tím velice přispěl k tomu, abych se vyvarovala některých omylů a chyb a rozšířil tak mé vědomosti. Na základě této mozaiky... celý příspěvek > |  | Vozík na hadici, 26.3.2010 Tak si tak brouzdám po intrernetu a hledám vozíky na hadice, na internetu je jich docela dost, až jsem z toho celá zmatená. Mimochodem moc děkuji za rady, hadici mám a o její kvalitě toho moc nevím, zatím bych ji chtěla použít na vozík, není to... celý příspěvek > |  |
|  | Vozík na hadici, 24.3.2010 Také se dívám po nějakém vozíku na hadice, nejsem z toho moc moudrá, něco by se mi hodilo, zvláště proto, že manžel je po operaci srdce a zahradničení v plné míře dopadne na mne a také proto, kdyby se toho přesto chopil /znáte to, těžko to uhlídáte/,... celý příspěvek > |  | Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 16.2.2010 Docela jste mne navnadili, abych se také přidala k diskusi. Vyvážela jsem sníh ze dvora cca 100 koleček, ještě bych měla, když nechci chodit do garáže a ke zvířatům kdovíjak dlouho blátem. Na trávníku a na zahrádce ho nechávám, ať se to napije.... celý příspěvek > |  | Šikovný žebřík - štafle, 8.2.2010 Prosím o radu, potřebuji šikovný žebřík - štafle na prořezávání stromů /většinou zákrsky sem tam nějaký vysokokmen/. Má představa je aby byl lehký ale dostatečně pevný a mohl se používat jako štafle, v případě potřeby jako žebřík a také prosím... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|