|
Příspěvky uživatele - 161.9
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jaký křovinořez do 10000 Kč?, 9.10.2007 Doporučte mi, prosím, křovinořez do 10000 Kč, pokud možno s popruhy, kotoučem a strunovou hlavou. Děkuji |  | Jaký koupit křovinořez?, 8.10.2007 To znamená, že křovinořez, který nabízí firma Mountfield od firmy Robin, konkrétně model 3600 je zastaralý model?! |  |
|  | Alpina - servis, 8.10.2007 Alpina je značkou Global Garden Products, stejně jako Castel Garden, Stiga, Mountfield, takže by neměl být problém se servisem u prodejců a dovozců daných značek. I když v Čechách možná ano... |  | Jaký koupit křovinořez?, 8.10.2007 Díval jsem se do návodu ke křovinořezu Fuji (Robin) BH 3600, který je opatřen čtyřtaktním motorem. Má olejovou náplň 0,1 l a v návodu je rovněž výslovný zákaz přimíchávání oleje do paliva. |  | Jaký koupit křovinořez?, 8.10.2007 To znamená, že Stihl, nebo Robin, které jste zmínil nemají olejovou náplň, ale olej se přidává do paliva, jako u dvoutaktu?Děkuji za odpověď. |  | Zkušenosti s otočným pluhem ke kultivátorům Mountfield, 1.10.2007 Ke k menšímu z obou kultivátorů Mountfield vlastním různé nářadí na zpracování půdy a pěstování brambor, které funguje na výbornou. Otočný pluh již tak dobře nesloží - je realtivně těžký, velké vůle znesnadňují nastavení a následné vedení pluhu a... celý příspěvek > |  | Zkušenosti s otočným pluhem ke kultivátorům Mountfield, 27.9.2007 Má někdo z diskutujících zkušenosti s originálním otočným pluhem ke kultivátoru Mounntfield řady 16 / 19, zejména s nastavováním pracovního záběru, pracovní hloubky a korigováním značných vůlí? |  | mandelinka a brambory, 15.7.2007 Z vlastní zkušnosti doporučuji Calypso, které účinkuje na stádia larev, líhnoucích se larev i dospělců, neboť tato stadia se vyskytují v době, kdy brambory ošetřuji. Výhodou i i fakt, že tento přípravek účinkuje i při vysokých teplotách jako jsou ty... celý příspěvek > |  | Motorová pila Oleo-mac, 14.7.2007 V ČR asi nikde, jedniné co můžete zkusit najít si na webových stránkách výrobce - www.emak.it - zastoupení v Rakousku, nebo Německu, případně v jiné zemi sousedící s ČR a zeptat se na ceny ND a případně je tam objednat. |  | Výběr motorové kosy - poraďte?, 30.5.2007 Osobně mám zkušenost s reklamacemi u firmy Mountfield velmi dobré, i když se jednalo pouze o drobnosti a byly vyřešeny nez problémů. Rovněž servis funguje velmi rychle a pokud se jedná o drobnost, bylo to vždy vyřešeno na počkání. Jednou se mi stalo,... celý příspěvek > |  |
|  | drtic zahradniho odpadu., 16.5.2007 Nožový drtič se doporučuje výhradně pro drcení syrových větví. Ty suché dokáže také drtit, dokonce i tvrdé dřevo, ale nůž se velmi rychle tupí. |  | Elektrická sekačka s pojezdem?, 16.5.2007 Sekačky Dolma pocházejí z produkce Global Garden Product. Možmá, že tato sekačka v jiné prodejní síti bude levnější, než pod značkou Dolmar. |  | Motor Tecumseh, 15.5.2007 Pokud čistíte sekačku jen jedenkrát za rok, ani se nedivím, že šasi prorezlo... |  | Motorová kosa Ikra, 2.5.2007 Strunové sekačky a motorové kosy Ikra prodává Mountfield |  | Kvalitní elektrická sekačka?, 29.4.2007 Elektrická sekačka je určitě dobrou volbou, sám jsem sekal obdobnou rozlohu elektrickou sekačkou, vyrobenou v osmdesátých letech (ne domácí výroba) - záběr cca 30 cm, výkon motoru 550 W. Vše fungovalo bez problémů, ale po kabelu se mi vůbec nestýská... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|