|
Příspěvky uživatele - 161.9
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kvalitní elektrická sekačka?, 28.4.2007 Pro 600 m2 bych také volil benzínovu sekačku, bez pojezdu, se záběrem 40 - 45 cm, s motorem 3,5 - 4 k. Výkonnost je dostečná, oproti elektrické sekačce je to nerovnatelný rozdíl - výkon, žádné starosti s kabelem, přerostlý trávník není rovněž... celý příspěvek > |  | Sněhová radlice k MS 07, 15.4.2007 Proto v extrémních podmínkách používat orební návleky |  |
|  | Al-Ko nebo Bolens, prodloužená záruka, 13.4.2007 Motory B & S jsou nabízeny v různých výkonových kategoriích, tedy od provedení pro hobby techniku až po provedení pro trvalou zátěž, žádný z nich bych si však nedovolil označit jako podřadný, neboť na první benzinové sekačce jsem měl motor B... celý příspěvek > |  | drtic zahradniho odpadu., 9.4.2007 Také vlastním Shark 2,2 kW a používám jej především k drcení větví, ale také zdřevnatělých stonků růžičkové kapusty, nebo k drcení stébel kukuřice (bez listů) a tyto tvrdé materiály zpracovává velmi dobře. Jeho výhodou je celokovová konstrukce. |  | Jaké jsou zkušenosti s křovinořezy Oleo-mac?, 27.3.2007 Asi platí, že pokud se hobby nářadí používá jako hobby nářadí (a to myslím v dobrém slova smyslu) a ne jako profesionální, splní očekávání svého majitele a to za předpokladu předepsané údržby. Pro profesionální nasazení je zkrátka třeba volit... celý příspěvek > |  | Jaké jsou zkušenosti s křovinořezy Oleo-mac?, 26.3.2007 Jako jsou poznatky z praxe u modelů OM Sparta 25 a OM 725 T Ergo? |  | Benzinová sekačka, 21.3.2007 Souhlas, je to skutečně tak, i když existuje v Anglii firma Mountfield, která opět patří do GGP ... a tato je výrobcem sekaček, kultivátorů, riderů, ... |  | Benzinová sekačka, 20.3.2007 Co se týká skutečnosti, zda jsou, nebo nejsou značky sekaček firmy Mountfield známé, se možná rzluští, když se podíváme na to, pod kterými značkami Global Garden Products sekačky nabízí - Mountfield, Stiga, Dolmar, ... a to nemluvím o tzv. riderech |  | Benzinová sekačka, 18.3.2007 Měl jsem od Mountfieldu sekačku s označením Rasor 434 z roku 1996, kupoval jsem jí na sečení cca 600 m2 a byl jsem s ní velmi spokojen. Byla vybavena motorem BS o výkonu 3,5 k, záběr měla 43 cm. Loni jsem ji vyměnil z důvodu sečení plochy cca 3 x... celý příspěvek > |  | Motorová kosa Ikra, 17.2.2007 Německá značka, ale s cedulkou vyrobeno v Číně. |  |
|  | Výběr skeletu sekačky, 16.2.2007 Jednoznačně plech. Je pevný, pružný a odolný nárazu. Pokud jej správně ošetřujeme, například každý rok po sezóně nátěrem na rez, vydrží opravdu velmi dlouho. |  | Motorová kosa Ikra, 9.2.2007 Používá někdo z diskutujících motorovu kosu firmy Ikra - Mogatec, nebo má někdo s touto firmou nějaké zkušenosti? |  | Sekačka s pojezdem, 4.2.2007 Co se týká celkové roční plochy, tak můžeme na základě faktických údajů toto číslo spočítat. Vezmeme-li v úvahu, že sekání budeme provádět řekněme v měsíci květnu až v měsíci září, tedy 5 měsíců a vezmeme-li v úvahu pravidelné sekání trávníku 1 x... celý příspěvek > |  | Sekačka s pojezdem, 4.2.2007 Zajímavé jsou www.mountfield-lawnmowers.co.uk, což je originální britská firma Mountfield a zde je velmi jednoduchý rádce, kde zadáte parametry a výrobce doporučí danou sekačku, traktor, či rider. |  | Výběr kvalitní sekačky, 4.2.2007 Často je chození za sekačkou jediný pravidelný pohyb, který člověk vykoná, tak proč ne?! |  |
 |
|
|
|