|
hnojivo na trávník - 1) kozí trus, 2)můžou být komerční hnojiva nebezpečná pro zvířata?, 14.5.2007 Já používám na trávu, pod jehličnany a i pod ovocné stromky hnojivo HYDROKOMPLEX. Je skvělé a mohu jej všem doporučit.
Milan |
 |
Roundup - po dopadu, 12.5.2007 Doporučuji Roundup. |
 |
|
 |
Prosím, neberte to osobně, ale prostě nevydržím nereagovat - lehká chemie a farmacie mne živí celý život, 12.5.2007 Ano, taky se přikláním k roundupu - ty archaistické metody, jako kosy, srpy a další nesmysly. Divím se, že ekologičtí aktivisté jezdí v tramvajích, autobusech a luxusních autech.Proč nechodí pěšky, nebo denně nehřebelcují své kobylky v maštali... celý příspěvek > |
 |
Roundup ve vyšších koncentracích bere naprosto vše, 7.5.2007 Roundup - ve vyšší koncentraci spolehlivě ničí i přesličku - to máme vyzkoušené. |
 |
Traktory mtd, 29.4.2007 Mate někdo zkušenosti s travnimi traktory mtd? Spolehlivost, udrzba atd? Diky |
 |
vosí hnízda v zemi, 28.4.2007 Tak a teď vám poradím zase já. Doporučuji auto. Na výfuk nasadit hadici a ten druhý konec do jejich vchodu - pozor nejlépe večer - kdy už nelítají. Nastartovat a pořádně přidávat na plynovém pedále. Úspěch zaručen.
Dalším řešením je vylít do díry... celý příspěvek > |
 |
Jak na pařezy?, 4.4.2007 Jednoznačně Roundup. |
 |
Roundap a jeho vliv na stromky, 31.3.2007 člověče to bychom tu rakovinu museli mít všichni - vy asi nevíte jak se dnes pěstuje. Pokud si myslíte, že zeleninu a ovoce, které denně konzumujete a nejen z Česka okopávají a zbavují plevele nějaké bybičky na poli, tak to jste pěkně mimo. Vše se... celý příspěvek > |
 |
nezničitelný plevel v trávníku, 31.3.2007 Roundup, jedině ten pomáhá. |
 |
jak zničit plevel před zasetím trávníku a kdy zasít, 28.3.2007 Doporučuji postříkat roundupem a zasypat ty díry, pak můžete zasít novou trávu. Pokud to uděláte co nejdřív, tak bude trávník dostatečně vzrostlý a vytvoří si dostatečný kořenový systém, že nebude třeba zalévat každý den - ve vedrech. Čím později to... celý příspěvek > |
 |
|
 |
nezničitelný plevel v trávníku, 27.3.2007 No právě Roundup zničí vše a máte klid. |
 |
nezničitelný plevel v trávníku, 26.3.2007 Doporučuji postřik Roundup a pak založit nový trávník, následně pečlivě sekat. |
 |
Jak naložit s plevelem po aplikaci Roundupu?, 24.3.2007 V lese a v sadech se roundup používá běžně. |
 |
Jak naložit s plevelem po aplikaci Roundupu?, 20.3.2007 Roundup se do rostlin vstřebává přes listy nikoliv přes kmen - viz broskvoň - to je nesmysl, ani pokud se dostane ke kořenům, tak není tak účinný, pokud vůbec - musí se dostat na list. |
 |
Jak na Bršlici - Kozí nohu?, 11.3.2007 A já zase doporučuji Roundup. |
 |