|
Příspěvky uživatele - 92.44
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jakou slivoň?, 7.2.2010 Jojo je tady dost kritizována pro svou chuť. Otec ji má a určitě je to nejhorší švestka v sadu. Hezky vypadá, ale chuť je fádní. Pravda, je to ještě malý stromek, třeba byl jen špatný rok... Ale spíše myslím, že očakávání bylo větší než skutečnost. |  | Kdy zasit papriku, rajce, okurky, 7.2.2010 Hezky to dáváte dohromady. Až stromy pořádně zakoření, tak část podzemní vody odsají. Co je to za řeku na té fotce?
Martin |  |
|  | Co dělat s meruňkou, která byla vysazena na podzim, 2.2.2010 Ba naopak, počkejte do jara a pak zakraťte větvičky u meruňky, u kosterních větvích na 5 oček. Sloupovité jabloně se nestříhají, střih proveďte také u hrušky a broskvoně. První dva roky se tvaruje korunka, tak je nutné k řezu přistoupit s citem,... celý příspěvek > |  | Okousané jabloně, 30.1.2010 Obávám se, že v tomto případě už nepomůže vůbec nic. Je vidět, že stromek byl před okusem v dobré kondici, ale jediná možnost je ho teď vykopat... bohužel...
Martin |  | Uškodí mráz rostlinám?, 30.1.2010 Jsem docela zvědav, jestli předchozí mrazivé počasí zanechá stopy na ovocných stromech. Na ostravku kromě neuvěřitelné inverze padaly teploty po několik dnů na -23°C, to by mohlo mít možná vliv na kondici ovocných stromů. Byl jsem však... celý příspěvek > |  | Zemní vruty pro kotvení plotů, 26.1.2010 Aby to jen nedopadlo tak, že okolo Vás budou sedět chlapi u piva a Vy budete stavět kůlnu novou. Starou Vám možná odnese poryv větru . Ne, to Vám samozřejme nepřeji, jen jsem v určitých věcech trochu ortodoxní.
Martin |  | Mochyně peruánská, 26.1.2010 Obávám se, že mochyně peruánská není v našich podmínkách trvalka, kdo ví, co jste na procházce utrhla. Jinač k paprikám se vysazovali pokud vím afrikáni a to jako prevence proti mšicím.
Martin |  | Zemní vruty pro kotvení plotů, 26.1.2010 Souhlas s kritickými názory výše, zemní vrut bych maximálně pořídil na ukotvení sučáku na prádlo (i tam bych ještě pochyboval...). Na ploty a pergoly bych jistě volil klasickou betonovou patku. Nejen, že je to ekonomičtější, ale jistě taky... celý příspěvek > |  | Padají mi květy/poupata u rajčat/paprik, 26.1.2010 Myslím, že to není jen o dusíku. Zemina ve skleníku by se měla jednou za čas (v mém případě co tři roky) kompletně vyměnit. Většinou lidé pěstují ve skleníku každý rok stejný druh zeleniny, který s půdy odčerpá potřebné stopové prvky.
Takže... celý příspěvek > |  | Delonix regia?, 21.4.2009 Ještě lepší je semínkům udělat "mikroklíma" - na květináč, do kterého jsem zasadila semínko (trochu jsem je předem namočila a pak na konci nařízla), jsem navlekla silonový sáček, do kterého jsem jehlicí nadělala otvory, a taky jsem denně... celý příspěvek > |  |
|  |
 |
|
|
|