Příspěvky uživatele - 92.44

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jakou slivoň?, 7.2.2010
Jojo je tady dost kritizována pro svou chuť. Otec ji má a určitě je to nejhorší švestka v sadu. Hezky vypadá, ale chuť je fádní. Pravda, je to ještě malý stromek, třeba byl jen špatný rok... Ale spíše myslím, že očakávání bylo větší než skutečnost.
Kdy zasit papriku, rajce, okurky, 7.2.2010
Hezky to dáváte dohromady. Až stromy pořádně zakoření, tak část podzemní vody odsají. Co je to za řeku na té fotce? Martin
Co dělat s meruňkou, která byla vysazena na podzim, 2.2.2010
Ba naopak, počkejte do jara a pak zakraťte větvičky u meruňky, u kosterních větvích na 5 oček. Sloupovité jabloně se nestříhají, střih proveďte také u hrušky a broskvoně. První dva roky se tvaruje korunka, tak je nutné k řezu přistoupit s citem,... celý příspěvek >
Okousané jabloně, 30.1.2010
Obávám se, že v tomto případě už nepomůže vůbec nic. Je vidět, že stromek byl před okusem v dobré kondici, ale jediná možnost je ho teď vykopat... bohužel... Martin
Uškodí mráz rostlinám?, 30.1.2010
Jsem docela zvědav, jestli předchozí mrazivé počasí zanechá stopy na ovocných stromech. Na ostravku kromě neuvěřitelné inverze padaly teploty po několik dnů na -23°C, to by mohlo mít možná vliv na kondici ovocných stromů. Byl jsem však... celý příspěvek >
Zemní vruty pro kotvení plotů, 26.1.2010
Aby to jen nedopadlo tak, že okolo Vás budou sedět chlapi u piva a Vy budete stavět kůlnu novou. Starou Vám možná odnese poryv větru .  Ne, to Vám samozřejme nepřeji, jen jsem v určitých věcech trochu ortodoxní. Martin
Mochyně peruánská, 26.1.2010
Obávám se, že mochyně peruánská není v našich podmínkách trvalka, kdo ví, co jste na procházce utrhla. Jinač k paprikám se vysazovali pokud vím afrikáni a to jako prevence proti mšicím. Martin
Zemní vruty pro kotvení plotů, 26.1.2010
Souhlas s kritickými názory výše, zemní vrut bych maximálně pořídil na ukotvení sučáku na prádlo (i tam bych ještě pochyboval...). Na ploty a pergoly bych jistě volil klasickou betonovou patku. Nejen, že je to ekonomičtější, ale jistě taky... celý příspěvek >
Padají mi květy/poupata u rajčat/paprik, 26.1.2010
Myslím, že to není jen o dusíku. Zemina ve skleníku by se měla jednou za čas (v mém případě co tři roky) kompletně vyměnit. Většinou lidé pěstují ve skleníku každý rok stejný druh zeleniny, který s půdy odčerpá potřebné stopové prvky.  Takže... celý příspěvek >
Delonix regia?, 21.4.2009
Ještě lepší je semínkům udělat "mikroklíma" - na květináč, do kterého jsem zasadila semínko (trochu jsem je předem namočila a pak na konci nařízla), jsem navlekla silonový sáček, do kterého jsem jehlicí nadělala otvory, a taky jsem denně... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika