Příspěvky uživatele - 92.44

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Broskvoň - jakou?, 13.3.2010
Ne, spíše naopak. Ale pochopil jsem, že máte slušné podmínky pro pěstování na m. semenáči. U broskvoní jedině roubovaný semenáč, broskvoň mrtvicí netrpí.
Pokud je řeč o meruňce, tak já "musím" využívat slivoňové podnože, Vám bych však naopak doporučil meruňkový semenáč (hnědozem, sucho). Z odrůd pak Pincot, Bergeron. Martin
Kořeny kroucené vrby, 13.3.2010
Vrbu ihned ven, Vaše dispozice staveb se vrbě určitě bude líbit (sklep, studna, bazén) a je to pro Vás časovaná bomba. Čím dříve vrbu odstraníte, tím menší škody budete výhledově mít.  Dle mě vrba, topol a ořech k blízkosti domu nebo jiné... celý příspěvek >
Nejlepší stolní a moštová odrůda révy - kvíz?, 13.3.2010
Jsem mimo vinařskou oblast, kolem pergoly mám 8 hlav vína, nejlépe se mi jeví ranný Moravský muškát (bohužel na něho jdou vosy) a hlavně Prim (rodí chutné a zdravé hrozny).  Martin
Porovnejte sve sazenice s jinymi pestitely stejnou odrudu, 13.3.2010
Venku sněží a jak zpíval Nohavica "děcka sáňkují už jenom z povinnosti..." a Vám Mirku za chvíli rajčata pokvetou... Martin
Jabloňová stěna, 13.3.2010
Pěkný pane Adame, vzorové vedení. Trochu mi to připomíná Životické sady.  Martin
Černý bez a výrobky z něj, 13.3.2010
Asi ideální pro malé množství koření je mramorový (mosazný) hmoždíř. Martin
Vaše podmínky by mohly být optimální pro pěstování meruňek, jen není zřejmé, jestli "přicházejí" ve vaši lokalitě pozdní jarní mrazíky. Meruňka má ráda vzdušnou, suchší půdu. Z odrud bych Vám doporučil Velkopavlovickou (nebezpečí poškození... celý příspěvek >
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 5.3.2010
Po týdením jaru se zima vrátila i na ostravsko, chumelí... Poslední záchvěv zimy - doufám...
Nátěr před nebo po nařezání hranolů?, 5.3.2010 Obsahuje fotku
Dobře poradil pan Vysloužil, není nutné si s tím až tak "hrát", řezivo Vám stejně vydrží na věky. Když jsem dělal pergolu já, tak jsem natřel trámy proti houbám, pak jednou lazůrou. Po zakracení a vytoření tesařských spojů jsem štětcem... celý příspěvek >
Trávník po roztání sněhu - poraďte, 1.3.2010
Více jste pro to udělat nemohla, bude to dobrý...
Jak prořezat jabloně?, 1.3.2010
Kupte knihu, pozvěte odborníka... U starých stromů se řez musí rozložit do několika let, jinak Vám zbudou oči pro pláč z vyhnaných vlků. Prvotní je odstranit poškozené větve a poté začít s prosvětlováním koruny. Toť obecně... Martin
Plíseň v zahradě, 1.3.2010
Cibuloviny jsou rostliny třetí tratě, nemají rády přehnojené půdy. Po bramborách bych je nesázel ve statku..., v domácích podmínkách bych se s tím netrápil. Martin
Česnek a plevel, 1.3.2010
Okopat plečkou 6x do roka (do doby, než začnou nasazovat palice) a máte po starostech. Pro mých 200 palic trvá tento úkon á 20minut... Jak se říká u nás - jednou okopat je stejné, jako dvakrát zalít...
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 28.2.2010
Stihl jsem dnes první postřik broskvoní - Kuprikol.
Další diskuze:  1112131415  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika