Příspěvky uživatele - 92.44

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak to vypadá s nakvétáním meruněk?, 4.4.2010
Teplota dnes podobná, jako u Mirka, ráno jsem to stříknul taky Baycorem, možná se už odpoledne "rozevře" Darina a Pincot. Martin
Poraďte, prosím, jak pěstovat zeleninu, 3.4.2010
Není to o špatných emocích, je to o lehkém smíchu... Borůvka tam půjde bez větších problému, že kacíři? Martin
To je pravda, jen nesmíte zapomínat, že v době konání zimní olympijských her v Kanadě (shodou okolností si námi diskutovaná rostlina propůjčila část názvu tohoto státu) bylo slunečno a sníh se vozil kdo ví odkud... Ve stejnou dobu byly pod sněhem... celý příspěvek >
Kousek od Paříže - to není azurové pobřeží. Nevidím důvod, proč by paní nemohla jít kanadská borůvka. Když dodrží zálivku a dodá humus nebo rašelinu, tak pojede stejně jako u nás...
Jednalo se o kyselost půdy, kacíři. Apropo, kanadský borůvka mi také ještě nevymrzla...
To Vám milý kacíři nemůžu říct, je to tajné ... Martin
Jak to vypadá s nakvétáním meruněk?, 3.4.2010
Tak, tak. Dneska ráno -2°C (SM) a i když je jasno, tak předpověď počasí není příznivá. Naštěstí jan u Dariny okvětní lístky lezou ven a ta jako jediná je schovaná u domku. Uvidíme, nasazeno mají meruňky letos hodně, snad to vyjde alespoň tak,... celý příspěvek >
Když tam půjdou azalky, tak půjdou i kanadské borůvky... Martin
Založení trávníku, 3.4.2010
Udělal jste to velice dobře, teď už jen čekejte, až tráva vzejde. Některé trávy klíčí až 6 týdnů, jiné Vám vyklíčí po 14 dnech.  Martin
Jak to vypadá s nakvétáním meruněk?, 2.4.2010
No právě, já byl včera služebně v Brně a vše vypadá podobně jako u nás... Martin
Tak to se nedivím, že kvetou, to z nich určitě něco bude. My na severní moravě to máme s meruňkami kapánek těžší... Martin
Už Vám Mirku kvetou, snad z toho něco bude... odkuď jste?
Výsadba švestky, 2.4.2010
Nepočítám, že Vám bude letos kvést, proto bych ničím nestříkal. V příštím roce (pokud bude kvést)  můžete stříknout proti pilatce těsně před koncem dokvétání (když začnou opadávat okvětní lístky). Sám pak jinač švestky chemicky neošetřuji (kromě... celý příspěvek >
Kvetopas - kdy strikat?, 2.4.2010
Když květné pupeny budou ve stádiu myšího ouška, což u nás (SM) bude cca za týden. Martin
Namrzlý terminál, 2.4.2010
Listové pupeny vypadají v pohodě, já bych to nechal tak a pozoroval, až jabloně začnou více rašit. Stříhat lze u jabloní prakticky kdykoli... Martin
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika