Příspěvky uživatele - 235.93

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jabloňová stěna, 20.4.2010
Děkuji za obrázky. Moc pěkné. Dám na vaši radu a dosázím stromky na JTE-G... a uvidíme. Jen nevím, zda to již nemám nechat na podzim. Sice jsme asi v pěti stech metrech, ale ve školkách už to asi raší. Ještě jednou, děkuji.
Jabloňová stěna, 18.4.2010
Pane Adame. Podle zevrubnosti a odbornosti VAší odpovědi vidím, jakou jste si s ní dal práci a já Vám moc a moc děkuji. Také Vám, paní "D" děkuji za milá slova. Já, pane Adame, zevrubně čtu Vaše glosy a tak jsem našel mezi řádky... celý příspěvek >
Jabloňová stěna, 11.4.2010
Pane Adame. Takto jsem měl před lety vedeny jabloně. Bohužel jsem se dostal na vozík, nicméně chci zkusit pěstovat stěnu z vozíku. Objednal jsem si zákrsky a zvažoval jsem, že je budu vést do výšky kam dosáhnu, to je asi 160 cm. Bohužel zahradníci... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika