|
Příspěvky uživatele - 32.139
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
"Hniloba" na plodu papriky, 9.7.2012 A ty napadené asi odstranit, že? Těm už ten vápník nepomůže? |  | "Hniloba" na plodu papriky, 6.7.2012  Další |  |
|  | , 6.7.2012  Další foto. |  | "Hniloba" na plodu papriky, 6.7.2012  Dobrý den, mám ve skleníku papriky a objevují se na nich akové fleky (na plodech) viz. foto. Co to prosím je a co se s tím dá dělat? Díky |  | Jak hluboko přesazovat (pikýrovat) papriky?, 12.3.2012 Díky. A ještě se zeptám, do čeho to přepikýrovat, myslím zeminu? Použít tu výsevní, nebo kompost ze zahrady, nebo namíchat? Co je nejlepší? |  | Jak hluboko přesazovat (pikýrovat) papriky?, 12.3.2012 Na té fotce ještě nejsou žádné přepikýrované. Právě to protřebuji přepikýrovat.
|  | Jak hluboko přesazovat (pikýrovat) papriky?, 12.3.2012  Nemůžu nikde najít, jak hluboko při pikýrování zasadit papriky? Jestli je lepší až po lístky, že více zakoření, nebo ne? Prostě nevím.
Rajčata říkají, že až po lístky. Prosím poraďte.Díky. |  | Slepice + krůty, 19.5.2011 Dobrý den,
prosímvás, ten Metrozol je něco jako Entizol? Nebo je to na jiný způsob? Jak dávkujete? Díky |  | Vysázení třešní, višní v sadě po jabloních?, 10.4.2010 Mám sad z jabloněmi, ale většina je viditelně nemocných (říkali, že něco má rakovinu?). Nevím, nevyznám se v oboru.
Chtěl bych některé vykácet a místo nich zasadit třešně a višně a pak i místo některých znovu jabloně. Jde mně o to jestli se to... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|