Příspěvky uživatele - 235.134

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sekačka Honda nebo Stiga?, 14.4.2010
aktualne oficialnejšia odpoveď nie je k dispozícii Zaujímalo by ma aký brigs tam vari dávala
Tak potom ak sa pri 2800 otáčkach stretnú tak budú minimálne rovnaké. Neviem sa dostať ku výkonovej krivke BS. Ja tým nechcem polemizovať o kvalite Hondy.Ale podľa mojich skúseností nie je nič mimoriadne.V súčasnosti je len šedý priemer z... celý příspěvek >
jj len 11,4Nm má GCV190 Treba si lešie pozrieť
Ozaj ocení ten krúťák? Honda GCV 160    9,4 Nm BS DOV           9,8Nm  Nechápem prečo by v tomto prípade niekto oceňoval nižší KM.   Už ma nebaví počúvať aká je Honda... celý příspěvek >
Motor Honda - teče benzín z karburátoru, 10.4.2010
Môžem mať kacírsku otázku?  Prečo Honda GCV je najlepší motor na kosačke?
Sekačka Al-KO Silver 46BR Comfort, 4.4.2010
Tento stroj je slušný priemer, výhrady mám snáď len ku výkonu motora ale to je o zvyku a perióde kosenia.Je to 4-takt a ten raj pre psíka ktorý chcete kosiť čo sa týka sklonu je uplne bez problémov.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika