|
Příspěvky uživatele - 235.134
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Sekačka Honda nebo Stiga?, 14.4.2010 aktualne oficialnejšia odpoveď nie je k dispozícii
Zaujímalo by ma aký brigs tam vari dávala |  | Sekačka Honda nebo Stiga?, 14.4.2010 Tak potom ak sa pri 2800 otáčkach stretnú tak budú minimálne rovnaké. Neviem sa dostať ku výkonovej krivke BS. Ja tým nechcem polemizovať o kvalite Hondy.Ale podľa mojich skúseností nie je nič mimoriadne.V súčasnosti je len šedý priemer z... celý příspěvek > |  |
|  | Sekačka Honda nebo Stiga?, 14.4.2010 jj len 11,4Nm má GCV190
Treba si lešie pozrieť |  | Sekačka Honda nebo Stiga?, 14.4.2010 Ozaj ocení ten krúťák?
Honda GCV 160 9,4 Nm
BS DOV 9,8Nm
Nechápem prečo by v tomto prípade niekto oceňoval nižší KM.
Už ma nebaví počúvať aká je Honda... celý příspěvek > |  | Motor Honda - teče benzín z karburátoru, 10.4.2010 Môžem mať kacírsku otázku?
Prečo Honda GCV je najlepší motor na kosačke? |  | Sekačka Al-KO Silver 46BR Comfort, 4.4.2010 Tento stroj je slušný priemer, výhrady mám snáď len ku výkonu motora ale to je o zvyku a perióde kosenia.Je to 4-takt a ten raj pre psíka ktorý chcete kosiť čo sa týka sklonu je uplne bez problémov. |  |
 |
|
|
|