|
Příspěvky uživatele - 183.217
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak množit a pěstovat břečťan?, 8.4.2010 Hřížení je ohromná věc - mám ho vyzkoušené třeba u ostružin. Horší ale je, když nemáte na zahradě žádnou rostlinu a jste odkázáni jen na "uloupené" šlahouny. To pak babo raď, jak postupovat, aby šlahouny zakořenily. |  | Kompostér, 6.4.2010 Potřebovala bych poradit ohledně kompostéru. Chtěla bych si pořídit plastový kompostér, který by byl převážně na trávu, plevel a listí. Ale co jsem slyšela, tak to takhle jednoduše nefunguje (do kompostéru jen naházet trávu, listí a... celý příspěvek > |  |
|  | Co je to za květinu?, 3.4.2010 Přesně to jsem potřebovala :-). Moc děkuju |  | Co je to za květinu?, 2.4.2010 To znamená, že ji mám nechat ve vodě, nebo že ji mám zapíchnout do hlíny? |  | Co je to za květinu?, 2.4.2010  Nevíte někdo, jak se jmenuju tato kytka a jak se dá množit? |  | Druhy borůvek, 2.4.2010 Dobrý den,
chtěla bych si na zahradě zasadit borůvky. Jen nevím, jaký druh mám koupit. Můžete mi poradit, jaký je rozdíl mezi Čukotskou borůvkou (Atut), Kanadskou borůvkou (Bluecrop) a Indiánskou borůvkou (Muchovník)? Nebo znáte ještě nějaké jiné -... celý příspěvek > |  | Přesazení jahod, 1.4.2010 Staré nejsou, jsou sázené loni na podzim, ale potřebuji je přesadit. |  | Přesazení jahod, 31.3.2010 Koupili jsme dům a na zahradě rostou jahody. Chtěla bych je ale přesadit na jiné místo. Kdy je nejlepší doba pro přesazení? Teď, nebo až po zmrzlých? A budou ještě letos plodit? Nebo to mám nechat raději až na podzim? Předem díky za odpovědi |  | Zpevnění břehu, 12.12.2008 Potřebovala bych poradit, jaké rostliny bych měla vsadit na calkem prudký břeh potoka. Tímto břehem nám končí zahrada a při každé větší vodě (například tání sněhu na horách) nám to kus břehu odplaví. Čím mám břeh zpevnit? Díky za radu. |  | živý plot, 12.12.2008 Dobrý den, potřebovala bych poradit s výběrem rostlin na živý plot. Měla by to být spíše clona mezi domem a silnicí. Aby se nám nešpinila nová omítka. Potřebuji, aby vrostl co nejrchleji. Rozhodně nechci tůje. Spíš nějaké keře. Napadl mě zlatý... celý příspěvek > |  |
|  |
 |
|
|
|