Příspěvky uživatele - 147.108

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Poraďte, prosím, jak pěstovat zeleninu, 29.3.2010
Vy máte dotaz na knížku "zelenina na zahrádce". Zkusím trochu, někdo mě doplní. Hrášek, mrkev se seje přímo na místo, hrášek už měl být v zemi, mrkev taky. Ředkvičky chtějí krátký den a vlko, tedy jaro, podzim. Napište, jak jste pěstovala... celý příspěvek >
Kanadská borůvka není borůvka, 28.3.2010
Kanadská borůvka JE borůvka a zimolez JE zimolez. Jak tomu říkáte Vy je jedno. Ale neměl byste plést ostatní čtenáře.
Kanadská borůvka, 28.3.2010
Nepletete to trošku? Já za KANADSKOU borůvku považuju skutečně borůvku - Vaccinium, kdežto KAMČATSKÁ borůvka je zimolez  - Lonicera. Viz odkazy kdekoliv na síti.
Je Summit opylovačem pro Karešovu rannou?, 28.3.2010
Kdosi napsal příspěvek s HRUBOU pravopisnou chybou. Jiný na to úsměvně upozornil. Upozornění smazali a chybu opravili. V.o.l.o.v.é.
Réva do jílu, 28.3.2010
Kdy ž si půjdete na Moravě na trhu koupit pár hroznů a řeknete, že chcete "kilo vína", jen se podívají a jste jasnej. Proto, i když jsem od brambor, se snažím abych Moraváky nedráždil. A není nic špatného, když se někdo splete. Není nic... celý příspěvek >
Réva do jílu, 27.3.2010
Možná v některém zahradnictví víno prodávají, ale Vy sháníte sazenice révy. Na révě vyrostou hrozny a z hroznů se dělá víno.
Vyčerpání vinné révy časnými výnosy, 26.3.2010
Máte recht.
Výběr sekačky, zastavení nože, sekání podél plotu, pojezd, 26.3.2010
To by tam ale nesměl být bezpečnostní spínač, kerý se musí pořád držet aby motor běžel.  Není tam?
Sekačka Husqvarna nebo Honda?, 26.3.2010
Špatně jsem si Váš příspěvek přečetl a vysvětlil, beru zpět.
Vyčerpání vinné révy časnými výnosy, 25.3.2010
Po výsadbě ponecháte dva výhony, vylamujete zálistky. Druhý rok ponecháte ten lepší jako kmínek a naříznete si tvar. Např.ponecháte kmínek 50cm, nad tím 4-5 oček, ostatní vyslepíte.Druhý výhon zkrátíte na jedno očko. Na hlavním výhonu necháte jeden,... celý příspěvek >
Jahody - vykopat nebo nechat?, 25.3.2010
Můžete je nahradit ještě letos. Některá zahradnictví prodávají jahody v kontejnerech, kvete jim to už v regálech. Sice z toho nebude nějaká obr úroda, ale zkrátíte si čekání o rok.
Co je meloun?, 25.3.2010
Obecně plod bývá ovoce, to ostatní zelenina. Výjimky např. rajče je plod a zelenina, meloun taky. A koneckonců není to jedno? Proč z toho dělat prroblém.
Růže - jak moc se mají z jara sestříhat, 25.3.2010
Rádo se stalo. To Vaše nadšení nějak způsobilo, že jsem tu Big Purple přece jen koupil, akorát nevím kam s ní.
Muchovnik - kterou odrodu, 24.3.2010
Všechny jsou podobně nedobré.
Jak ořezat starší jabloně, 23.3.2010
Na dálku to nejde, podle knížky to taky nepůjde, neboť to co se Vám podařilo vytvořit, žádná knížka nepopisuje. Nejde přece radit stylem "na fotografii č.1 odřízněte druhou větev zleva nad prvním rozvětvením."  To by se snad dalo u... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika