|
Příspěvky uživatele - 117.34
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Olendr opadává, 7.4.2010 Dobrý den,
chtěla bych vás poprosit o radu ohledně pěstování oleandru...
Mám 2 oleandry staré několik let, letos "zimovali" v místnosti cca 13-15C s dostatkem světla. celou zimu se "tvářili" spokojeně, zeleně, ani náznak opadání. Nyní mi... celý příspěvek > |  | Tulipány v truhlíku, 1.12.2009 Zdravím,
osobně mám dobrou zkušenost s pěstováním tulipánů v truhlíku. Avšak truhlíky s nasázenými tulipány zakopávám na zahradě do půdy, aby mi cibulky nezmrzly úplně. Ikdyž jistě promrznutí "částečné" potřebují pro své kvetení.
Raději bych tedy... celý příspěvek > |  |
|  | Cibuloviny - kdy do země?, 5.9.2009 Dobrý den,
jak už se tady psalo v předchozích diskuzích, cibule tulipánů pro dobré kvetení by měly přejít mrazem, ale nesmí promrznout! Tzn. v nádobě na balkóně nedoporučuji, ta vám promrzne! Pokud by byla příležitost, a vy chcete tulipány... celý příspěvek > |  | Lilie - moření a skladování, 15.7.2009 Děkuji
jana |  | Lilie - moření a skladování, 12.7.2009 Díky za reakci, ale lilie mám zasazené v nádobách (celkem 5) a ráda bych je spíše uskladnila mimo nádoby (nedostatek místa pro skladování nádob).
Mám i orientální hybridy, skladování bude odlišné od azijských?
Děkuji |  | Lilie - moření a skladování, 11.7.2009 Dobrý den,
ráda bych se zeptala na způsob sklizně cibulií lilií a jejich skladování...
Letos jsem zkusila od Lukonu zakrslé skalkové azijské hybridy a musím uznat, že byly opravdu překrásné. Uź pomalu odkvétají, tak bych jim ráda dopřála pěknou... celý příspěvek > |  | spravny substrat pro orchidej, 22.2.2009 Dobrý den,
nejsem moooc velký odborník, ale Phal. se mi daří pěstovat celkem dobře :)
Pokud se jedná o Phal., ty přesazování nemají moc rády, spíše pokud to situace již vyžaduje. Pokud vzdušné kořeny příliš přesahují nádobu, či se celkově rostlina... celý příspěvek > |  | Zasílatelství Bakker, 21.2.2009 Dobrý večer Štěpánko,
od Bakkera jsem objednávala cibuloviny, musím uznat, že přišly velmi pěkné, ale ceny jsou určitě vyšší. Možná bych lépe s cenami doporučila Lukon Bulbs, ceny jsou o dost přijatelnější. Zásilku jsem nyní obdržela, zdá se být ok.... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|