|
Příspěvky uživatele - 127.9
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Radiaca páka na vari, 22.5.2010 Právě ty 2 kola z fiátka musí být tak, jak to mám. A nebo jinak, může se ta dvojmontáž poskládat tak, jak popisuje Míra. Ale já jsem to dělal hodně dávno a jen si pamatuji, že mezikusy nepasovaly, prodlužoval jsem spojovací tyč. Od té doby jsem... celý příspěvek > |  | Vari rozdiel, 7.4.2010 To není žádná věda, jen to chce s citem změřit a dotáhnout. Dělal jsem to na více než 20 motorech bez momentového klíče. Jedou bez problémů a už pěkně dlouho. |  |
|  | Vari rozdiel, 7.4.2010 Ten z hlavy nevím, ale mohu jej zjistit ze servisního návodu. |  | Vari rozdiel, 7.4.2010 Ventily zvládnete, sací 0,15mm, výfukový 0,20mm ve studeném stavu. Pozor na dotažení kontra a usazení těsnění pod víčkem - nepřetahovat šrouby. Olej dle návodu a na kvalitě nešetřete, je to jen 0,6 ltr a vzhledem ke kvalitě motoru se to rozhodně... celý příspěvek > |  |
|
|
|