|
Příspěvky uživatele - 113.229
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kdo zná popínavku divý Jano?, 16.5.2007 Ještě jsem zapomněla napsat latinský název - Echinocystis lobata. |  | Kdo zná popínavku divý Jano?, 16.5.2007 Jmenuje se štětinatec laločnatý, hodně rychle roste, místy zplaněla. |  |
|  | Zná někdo správný název těchto javorů?, 15.5.2007 První se asi jmenuje Acer pseudoplatanus Prince Camille de R, druhý je A.negundo Variegatum. Zkuste si zadat do vyhledávače na google PFLANZENKATALOG. klikněte hned na první odkaz, zvolte si jazyk a hledejte. V katalogu stromů je seznam všech... celý příspěvek > |  | Sazenice melounu vodního., 27.4.2007 Děkuji za radu. V obchodě jsem se dívala na sáček a tam byl uveden výsev v dubnu, tak jsem myslela, že už je pozdě. Nemám žádné zkušenosti s pěstováním tak se držím pokynů na sáčcích. |  | Sazenice melounu vodního., 27.4.2007 Prosím poradˇte, kde je možné koupit sazenice vodního popř. cukrového melounu. Děkuji |  | Neznámá pokojová květina, 7.3.2007 Podle fotografie si myslím, že se jedná o Radermacheru čínskou. |  | konec povolení na čerpání vody k zálivce, 14.2.2007 Zdědili jsme dům z roku 1927 se starou studnou. Voda se nyní používá jen na zalévání. Podle informace z vodohospodáského odboru Stod se povolení vztahuje pouze na studny vyhloubené po roce 1955. Pokud vaše studna byla vyhloubená před tímto datem,... celý příspěvek > |  | Semena balkonovych kvetin, 7.1.2007 6. 1. 2007 jsem si koupila semena převislých pelargonií v Baumaxu v Plzni. Jsou od firmy Nohel Garden, v sáčku je pouze 6 kusů semen a stojí 45 kč. Je výhodnější koupit si v předjaří hotové sazenice, je to bez práce a dají se sehnat za 10 kč kus. |  |
 |
|
|
|