|
Příspěvky uživatele - 137.80
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak casto hnojit Thuje smaragd, 6.4.2010 Dekuji za radu jeste mi prosim reknete kolik ma byt ta odmerka, me poslala znama Cererit a ten je v kulickach. Muzu ty kulicky hodit do vody a nechat rozpustit a kolik asi na tech 10l? Dekuji |  | Kdy poprve zastrihnout Thuje Smaragd, 6.4.2010 Dobry den, koupila jsem si asi 50 stromku Thuja Smaragd jedny byly hodne male okolo 20cm a druhe okolo 40cm. Mam je od podzimu, zatim nevidim zadny prirustek, ale snad se neco bude dit, kdyz je pohnojit. Ale ma otazka zni kdy je mam poprve... celý příspěvek > |  |
|  | Zna nekdo Pittosporum?, 6.4.2010 Hmm, takze podle Vaseho nazoru, je mam radeji presadit, ja jen, ze kdyz jsem je tam pred 10dny vysadila uz vyrasily i nove listecky a navic jsem kolem nich dala i mulcovaci textilii a nahoru jsem dala mramorovou drt, takze to budu muset dat vsechno... celý příspěvek > |  |
|
|
|