Příspěvky uživatele - 92.42

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pomoc s výběrem malého traktoru, 5.4.2010
Já bych osobně preferoval český výrobek už jen kvůli náhradním dílům a servisu.  Traktor o výkonu do 50 koní dostatečně postačí k sekání vysoké trávy. Největší problém je s první trávou, obzvlášť když je deštivý rok.  Zpravidla se tráva... celý příspěvek >
Klejotok na nedavno vysazene broskvoni?, 5.4.2010
Pred tydnem jsem vysadil broskvon udelal rez pro novou korunu zakoupil literaturu a ejhle podle ni ma broskvon klejotok. Ma na jedne vetvicce ze tri zaschlou ranu ktera se dle popisu podoba klejotoku zatim z toho nic nevyteka. Bylo to tam uz kdyz... celý příspěvek >
Broskvon Diamond Princess, 2.4.2010
Dobry den preci, jen hsem neco vygoogloval a je tam i ta Vase. Cituji - Diamond Princess je zlutomasa, stredni doba zrani, Pritazlive, velke vybarvene plody, stredne urodna, odlucitelna od pecky. A ta Vase - belomasa, zakrsla forma, zraje 10 dni pred... celý příspěvek >
Kvetopas - kdy strikat?, 2.4.2010
To je parada Diky. Ono to v tom navodu neni nijak konkretne popsane je tam jen - jarni osetreni.
Kvetopas - kdy strikat?, 2.4.2010
Dobry den, kdy mohu pouzit postrik na Kvetopase? Zakoupil jsem Talstar 10EC. Minuly tyden jsem jablone strikal proti strupovitosti a padli. Dekuji Martin
Tak takhle jsem to okousal ja, 31.3.2010
Musim to zastrihnout vzdy tesne za pupenem ze?.
Pokusim se to tak udelat. Moc Vam dekuji za rady.
Udelam to zkratim ho na jeden pupen. Pokud bych zkratil i ty ostatni kazdy o jeden pupen prostredni i po zkraceni bude o trochu vys. Vadi to? Diky
Poradte mi co s tim. Diky
Tak takhle jsem to okousal ja, 31.3.2010 Obsahuje fotku
Tak takhle jsem to okousal ja. Asi blbe co? Vetev vpravo 3 pupeny vetev vlevo 4 pupeny a vetev uprostred 2 pupeny tu asi zkratim na jeden. Prikladam foto
Strupovitost a padlí, kdy a čím, 31.3.2010
Ja je strikal vcera pripravkem Discus -  proti houbovym chorobam. Podle navodu se strikaji trikrat v pupeni, v kvetu, a po odkvetu.
Polokmen jablone Hana, jak bude velika?, 31.3.2010
Tak ja se podivam ono to asi bude na tom papirku napsano a dam vedet.
Polokmen jablone Hana, jak bude velika?, 30.3.2010
K tomu roztazeni do sirky bojim se aby strom nemel treba 6 ci vice metru jako ta tresen tak jsem myslel jestli se neda spis roztahnout. Pokud by mel jako ten Vas bylo by to super. Kdyby vyrostl max.  do 4 metru vysky bral bych to taky.
Polokmen jablone Hana, jak bude velika?, 30.3.2010
Dobry den, zajima mne jak bude veliky polokmen jablone Hana? Da se tato odruda tvarovat (roztahnout do sirky)? Nechtel bych moc vysoky strom. Otec ho na chalupe vsadil mezi tresen a broskev asi 5 metru od tresne a 4metry od broskve.  Dekuji... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika