Příspěvky uživatele - 147.108

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vylomený výhon révy, 16.5.2010
Poučení 1. Nikdy nevylamujte úplně všechno. Na vylomení výhonu je vždy dost času, mnohdy stačí utlumit zaštípnutím. Sazenice velmi pravděpodobně znovu obrazí, ale bude to trvat dlouho a výhon asi špatně vyzraje.
Přesadit už rajčata ven nebo počkat?, 16.5.2010
Sice se tu pravidelně dovídáme, kdy jste kam která rajčata zasadil, přesadil, případně přenesl, ale je to takové plané filosofování. Na téma vlákna odpovídá jednoznačně poučka dávno dávno zjištěná zdejšími zahradníky a uváděná vždy v základní... celý příspěvek >
Projekt na zahradu - kolik stojí?, 14.5.2010
Čert vem satelity, ale oni si to sází i na vesnici a nejstrašnější je, že i starorusedlíci, mladá generace. Prostě hnus, velebnosti.
Obtížná práce s rotačním kypřičem Aky (Vari), 11.5.2010
To rýpnutí přejdu, chápu že leckoho potěší neštěstí druhého. Nepochopil jste bohužel problém. Nejde o to, zda kypřič koupit a ulehčit si dřinu. Jde o to, že stroj, poměrně výkonný a zkonstruovaný v dobách, kdy se to umělo, neudokážu ovládat tak, aby... celý příspěvek >
Obtížná práce s rotačním kypřičem Aky (Vari), 11.5.2010
Zkusím odpovědět všem najednou. Převodovku mám rotavátorovou, je to kompletní samostatný rotavátor s obyčejnými noži. Nástavce na nože mám, jen jsem je tam zatím nedal, vyzkouším to. Správný protiodpor je ta správná myšlenka, jen jak ho dosáhnout. 4... celý příspěvek >
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 10.5.2010
Už na začátku diskuse jsem napsal, že na rýči se toho moc vymyslet nedá. Musí se vzít do "teplejch" a makat. Jediné co je možné ve větší míře měnit je materiál. Většina příspěvků "fiakarsistů" je ale vedena v duchu, že zatímco... celý příspěvek >
Prasklina kůry na třešni - 70 cm, 9.5.2010
Trochu Vám nerozumím, "dřevo můžw odumřít". toby jako dále už nerostlo? Jak by se odumřelé dřevo zvětšovalo s růstem stromu? Osobně souhlasím s AB, stromek končí, tak rozsáhlou ránu nepřežije.
Prorůstání živého plotu k sousedům, 9.5.2010
Ano a udržující je povinen nahradit škody, které způsobil při vstupu na cizí pozemek.  A soused, který má habry prorostlé do plotu údržbu umožní. Natření plotu se neobejde bez ostříhání těch habrů a vyčůraný soused si škodu vyčíslí na pěkně... celý příspěvek >
Soukromé arboretum - pojďme do toho, 9.5.2010
___mnohem více propracovanější a bohatší než třeba v Průhonicích___ A kdo to propracuje? Sníte hezky, ale tak na 3 generace a HOOODNĚ velké zdroje financí. Sněte dál. Taky občas sním, třeba že jsem miliardářem.
Vánoční nebo velikonoční kaktus?, 6.5.2010
Podle Hiekeho by měl po odkvětu asi měsíc odpočívat při snížené zálivivce. Pak začnou růst nové listy a to znamená zalévat a nejlépe na balkon, nebo zahradu do stínu (je to epifyt) a tam, může zůstat než začne mrznout. Potom při nižší zálivce nechat... celý příspěvek >
Křovinořez, poměr oleje v benzínu, 6.5.2010
Jak je vidět z dotazu, asi moc neumí(te).
Muškáty pomoc, 6.5.2010
Na první pohled se zdá, že jsou bez živin, možná nějaká viróza.
Konzumace smetaniku misto salatu, 5.5.2010
Žeby pampevlk? K tématu - osobně nemám důvod spásat hořké a tuhé pampelišky (jde-li o ně), když si dokážu vypěstovat  celoletně haldy salátů všech druhů s jemnou chutí a v podstatě stejnými účinnými látkami - hořčiny + karotén.
Nemocná orchidej, 5.5.2010
Smutnice, kupte si žluté lepové destičky a zapíchejte k rostlinám.
Nekvetou mi orchideje, 4.5.2010
Jedna je Dendrobium, druhá Phalaenopsis. Jejich pěstování je tu několikrát popisováno. Pěstování obou se v průběhu roku liší.Použijte vyhledávání.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika