Příspěvky uživatele - 147.108

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Je kos škůdce?, 10.6.2010
Lev sežere antilopu, pavouk mouchu, sojka kosa, veverka cokoliv. To je prostě naše příroda a někteří citliví lidé to považují za barbarství. Není to barbarství, predátor loví pro obživu, neumí to jinak, stejně jako králík se pase taky pro obživu.
Změna benzínu u sekačky MF70, 9.6.2010
Proč ne? Aditivum (tetraethylolovo kdysi) není jen pro sedla ventilů. Ovlivňuje celkové mazací schopnosti směsi.
Okurky - prosím o radu, 9.6.2010
Plíseň okurková vypadá takto.
Okurky - prosím o radu, 9.6.2010
Tipuju, že to první není plíseň okurková a to druhé není plíseň bramborová. Ale co to je nevím.
Uhorky, 9.6.2010
Odvolávám co jsem odvolal. Zálivkou a postřikem Previcurem se mi podařilo zachránit dvě zvadlé okurky, zatím vypadají nadějně. Previcur MÁ kurativní účinek, podle návodu.
Rozdíl mezi kamčatskou a kanadskou boruvkou, 8.6.2010
To se nemůžete někam podívat? Kanadská borůvka vypadá jako borůvka - větší, kvete jako borůvka a rodí borůvky. MUSÍ se pěstovat v rašelině. Zimolez kamčatský nevypadá jako borůvka, nekvete jako borůvka a nerodí borůvky, ale šištičky. Ještě taky... celý příspěvek >
Svoz sena, 8.6.2010
Zůstanou, pokud se tam tráva usuší. Při sušení se část semen vydrolí a tím se porost přirozeně generativně obnovuje a prospívá mu to. Když se bude odvážet syrová tráva, asi to tak fungovat nebude.
Sekačka husgvarna při startování kope, 6.6.2010
Je to, jako by vás poslali do mototechny koupit dvacet deka komprese. Žádný odtrh dnešní stroje nemají, předstih řídí zapalování.  Dejte stroj do servisu, pokud nemáte technické znalosti.
Nemaslug?, 6.6.2010
15. května jsem aplikoval malé balení Nemaslugu na záhony. Celková cena s poštovným 580 korun. Do dneška žádný pozorovatelný výsledek, přemnožení slimáků je kalamitní, cokoliv se vysadí, do tří dnů zmizí. Pomáhá jedině Vanish.
Nedostatečné otáčky bubnové sekačky Perla, 6.6.2010
Jestli neumíte, nebo nemáte nářadí (nůž, nůžky) na odstranění namotané trávy, pak Vám není rady a musíte do servisu.
Úroda, 3.6.2010
Teď jste trefila hřebík. Mě taky ne. Jenže i v garáži je zima...
Roundup - založení nové zahrady, 31.5.2010
Ten karton by asi fungoval, kdyby šlo o záhon, nebo cestičku, ale celou zahradu pokrýt kartonem se mi zdá nereálné. K tomu Roundupu dodám jen, že porost se před postřikem nesmí posekat a nesmí se ani brzy po postřiku nic vytrhávat. Je nutné počkat,... celý příspěvek >
Jak dál s tulipány, 31.5.2010
Můžete ořezat, když začnou žloutnout, obvykle jim to nevadí. Ten termín koliduje s výsadbou letniček, obvykle se zdá, že by tulipány ještě chvíli potřebovaly, jenže ta chvíle by trvala měsíc a je po létě. Nemusíte je nutně každoročně vyndavat,... celý příspěvek >
Složení půdy ve skleníku, 29.5.2010
Alespoň půl metru. 30 cm hnoje, 20 cm ornice s kompostem.
Zátěž křovinořezu, 27.5.2010
Při sečení nožem se hlava lehčeji vede a lehčeji řeže. Tedy na slovech mechanika něco je. Zda stroj trpí asi nezjistíme, ale zátěž odhaduji u struny větší. S nožem se zas nesmí často drbat do země, nebo do kamení, to pak stroj opravdu trpí.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika