Příspěvky uživatele - 99.57

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Blecha ze zahrady do bytu?, 5.4.2010
Nevím, zdali byl Váš příspěvěk myšlen konkrétně na mě. Pokud ano, psa máme doma všehovšudy 1 týden, jsou mu 2 měsíce, je řádně ošetřen SpotOnem, takže na něj blechy nešly, šly po nás. Psa máme dále očkovaného, pravidelně odčervovaného.... celý příspěvek >
Blecha ze zahrady do bytu?, 5.4.2010
Dobrý večer, čím se blechy v trávě živí, to je mi záhadou. Psa, ani kočku tam nemáme, naše 2-měsíční štěně máme doma týden a bylo ošetřené SpotOnem, takže blechy z té trávy naskákaly na nás - lidi. Myslím, že teď zjara je možné, že jsou tak hladové,... celý příspěvek >
Blecha ze zahrady do bytu?, 4.4.2010
Dobrý den všem! Tak zkušenost s blechami máme také, nejprve jsme jich zbavili psa, poté blechy přeezli na nás - lidi. Nakonec jsme ale situaci vyřešili a nejlepší zkušenost mám z přípravky Biokill, Arpalit Neo, Difusil V forte a se savem. Na... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika