Příspěvky uživatele - 114.159

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Skudce vinne revy, 17.5.2010
Já používám Magus. Pokud mu tu jeho "vlničku" dobře promáčíte, tak s úspěchem chcípne.
Vylomený výhon révy, 17.5.2010
Když se něco takového stane, je nejlepší to nechat tak jak je, opravdu do toho nerýpat a čekat - z podoček bývají slabší výhony, což jde vylepšit razantnějším přihnojením dusíkem. Hnojil jsem tak u souseda (močovina + superfosfát 1:1), myslím... celý příspěvek >
Skudce vinne revy, 16.5.2010
Jaktože Omite nepomáhá? Samozřejmě že pomáhá. Ale jinak: většina prvopříspěvků se týká pořád toho samého - ta lenost podívat se dřívější příspěvky je do nebe volající.
Roundap - ochranná doba, 12.5.2010
Nemusíte čekat na druhý den - můžete klidně i před aplikací Roundupu. Roundup se rychle vstřebává do listů a na semena nepůsobí. Ale pokud chcete zaset do zkypřené nebo zryté plochy, musíte počkat až nežádoucí vegetace chcípne a teprve potom zaset.
Jak na Bršlici - Kozí nohu?, 12.5.2010
Stejný plevel - tak to jste mě teda pobavil pane hoste. Mám sousedku, která kvůli pokročilejšímu věku s těžkostmi obhospodařuje zahradu a bršlice jí svými podzemními oddenky zadusila spoustu jejích oblíbených kvítek a dřevin.
Réva zmrzla - zlikvidovat, nebo počkat?, 11.5.2010
Já radím počkat - réva může obrazit klidně až v červnu. A stalo se mi kdysi, že jeden rok vůbec neobrazila a další rok se ze země objevila.
Výsadba révy vinné, 9.5.2010
Přiznám se k tomu, že něco z prvních květů vždycky nechám (když je réva dostatečně silná, tak i všechno). Vím že bych poupata měl odstranit, ale i když to nedělám, žádný velký rozdíl v následné kondici révy nevidím.
Výsadba révy vinné, 8.5.2010
Já bych zas až tak moc nepospíchal a vytahoval bych je pouze přes den a pomalu otužoval hlavně na ultrafialové záření (nedávat hned na plné slunce).  Při odstraňování šlahounů bych odstranil ty, co jsou na fotografii na levé straně (rostou... celý příspěvek >
Odrůda Jakubské, 7.5.2010
No to kdybych ho měl, tak bych ho hned vložil - ale kus listu (s žilnatinou) tam je - na celý list s tvarem si musím počkat
Odrůda "Jakubské" (?), 7.5.2010 Obsahuje fotku
Ahojte a dobrý den, rád bych se pozastavil u odrůdy "Jakubské" - na internetu jsem našel údaj, že se jedná o: v Česku odedávno pěstovanou odrůdu. ale jinde, že se jedná o variantu z řady Pinot. Kdysi jsem koupil révu s tímto názvem... celý příspěvek >
Nová réva Cerason, 7.5.2010
Rád bych věděl, kdo je tím šlechtitelem (i odkud). Pokud je to taková vynikající novinka, škoda že nedostal lepší název. "Cerason" mi zní jako název nějakého stavebního materiálu nebo lepidla.
Nová réva Cerason, 7.5.2010
Co se týká Regentu, docela trvalo než zaplodil, ale teď už plodí a dost dobře. Víno z něho dělat nebudu (jeden keř), ale na jídlo je dobrý (chuťově stejný jako Acolon nebo Rondo).
Prosím o radu, 7.5.2010
Pokud se vžijete do situace člověka, který si koupí révu a neví co s ní, je mu tato rada prd platná. Navíc je to fakt blbě - nejdříve je potřeba vypěstovat kmínek. Velké množství tenounkých šlahounů zastřihnutých na 4-6 oček vám nikdy plodit nebude.
Choroba vinné révy, 6.5.2010
Mám to taky tak - myslím, že okraje listů odumírají po řadění roztočů, ale nejsem si jistý. Každopádně jsem dnes jejich dovádění utlumil Magusem.
Nová réva Cerason, 6.5.2010
Tak mě napadá - že  "je výnos pouze průměrný" - to není až taková závada, když uvážíte, že pro lepší kvalitu vín (zvlášť těch červených) se hrozny redukují. Před časem jsem koupil Sevar a zaplodil hned na druhý rok (ale ukázalo se to... celý příspěvek >
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika