|
Příspěvky uživatele - 202.203
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Seřízení plotostřihu, 25.4.2010 Ahoj, prosím poraďte, jak na to. Servis mám hodně daleko, takže sám.
Když startuji motorové nůžky na plot, střihací lišta se mi při tom pohybuje tak, jak tahám za šňůru. Je cítit větší odpor na šňůře. Samozřejmě to nejde nastartovat, nemá to ten... celý příspěvek > |  | Výsadba jabloně, 3.4.2010 Děkuji, už jsem zasázel. Ale bez kompostu, kde bych ho vzal. Jsem tak maximálně sadař, ne zahrádkář. |  |
|  | Výsadba jabloně, 9.3.2010 Ahoj,
chtěl bych přes internet objednat jabloně. Nebo koupit. Prosím, kdybyste mi velmi podrobně popsali, jak s nimi dál naložit. A kdy se vlastně začíná sázet? Děkuji |  | Jak prořezat jabloně?, 7.3.2010 Tak jsem se zaregistroval (už ne host), ale neumím do této rozjeté diskuze vložit obrázek.
Děkuji za poučení. Trochu bych to upřesnil: Mám 15 starých stromů v řadě. Slunná poloha. Úroda kolísá přiměřeně, ale plody se stále zmenšují. Jinými slovy, na... celý příspěvek > |  | Jak prořezat jabloně?, 6.3.2010 Zdědil jsem jablečnou zahradu po dědovi a zatím mi to moc nejde.Vloni jsem to prořezal tak, že na podzim bylo velmi málo jablek.Kupodivu nárůst vlků nebyl enormní. Velikost jablek se stále zmenšuje.Některé jabloně mají rakovinu, olistění jiných je... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|