Příspěvky uživatele - 124.225

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co to je s listy?, 4.6.2010 Obsahuje fotku
Dobrý den.Můžete mi prosím poradit, co se děje s mou broskví.Jsem začátečník a zatím jsem si nekoupil odb.literaturu.Při koupi mi řekli, že je broskev ošetřena.Děkuji za rady. Václav
Nový stromek broskve, 9.4.2010
Děkuji Vám všem.
Nový stromek broskve, 8.4.2010 Obsahuje fotku
Dobrý den.Rád bych poprosil o pomoc při zastřihnutí nového stromku. Jde o broskvoň Sunhaven.Jsem úplný začátečník, jámu jsem připravil, kompost také, ale na střich bych poprosil o radu. Děkuji
Sadba a ochrana nové broskvoně, 4.4.2010
Mockrát děkuji, hodně jste mi pomohla.
Sadba a ochrana nové broskvoně, 3.4.2010
Dobrý den.Jsem začátečník a chtěl bych poradit při sázení nové broskvoně.Rád bych použil br.Red Haven a proto bych chtěl vědět, jak velkou díru, jakou zeminu, jak zastřihat a jestli stříkat-popřípadě čím.Děkuji všem za pomoc.
Výsadba švestky, 2.4.2010
Děkuji Vám oběma.
Ještě bych se chtěl zeptat, jak s postřikem.Jestli mám postřikat ještě teď a čím.Děkuji Vám pomoc.
Mnohokrát děkuji, už je tam.
Výsadba švestky, 1.4.2010
Jsem úplný začátečník a chtěl bych poradit jak správně zasadit švestku.Jak velkou jámu, jakou hlínu a pod.Děkuji
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika