|
Příspěvky uživatele - 124.225
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co to je s listy?, 4.6.2010  Dobrý den.Můžete mi prosím poradit, co se děje s mou broskví.Jsem začátečník a zatím jsem si nekoupil odb.literaturu.Při koupi mi řekli, že je broskev ošetřena.Děkuji za rady. Václav |  | Nový stromek broskve, 9.4.2010 Děkuji Vám všem. |  |
|  | Nový stromek broskve, 8.4.2010  Dobrý den.Rád bych poprosil o pomoc při zastřihnutí nového stromku. Jde o broskvoň Sunhaven.Jsem úplný začátečník, jámu jsem připravil, kompost také, ale na střich bych poprosil o radu. Děkuji |  | Sadba a ochrana nové broskvoně, 4.4.2010 Mockrát děkuji, hodně jste mi pomohla. |  | Sadba a ochrana nové broskvoně, 3.4.2010 Dobrý den.Jsem začátečník a chtěl bych poradit při sázení nové broskvoně.Rád bych použil br.Red Haven a proto bych chtěl vědět, jak velkou díru, jakou zeminu, jak zastřihat a jestli stříkat-popřípadě čím.Děkuji všem za pomoc. |  | Výsadba švestky, 2.4.2010 Děkuji Vám oběma. |  | Výsadba švestky, 2.4.2010 Ještě bych se chtěl zeptat, jak s postřikem.Jestli mám postřikat ještě teď a čím.Děkuji Vám pomoc. |  | Výsadba švestky, 2.4.2010 Mnohokrát děkuji, už je tam. |  | Výsadba švestky, 1.4.2010 Jsem úplný začátečník a chtěl bych poradit jak správně zasadit švestku.Jak velkou jámu, jakou hlínu a pod.Děkuji |  |
 |
|
|
|