Příspěvky uživatele - 152.56

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mladý durman, co s ním?, 17.9.2010
Dobrý den, jen bych chtěla poprosit o radu. Kdy nejpozději zazimovat durman?a jak?díky Iva
Okraje trávníku, 2.4.2010
Dobry den, je to opravdu pekne:-) poterbovala bych poradit co nejlevnejsi moznost "chodniku" v travniku..myslim takove ty kameny placaky napr..premyslela jsem nad rozbityma kachlickama ale opravdu nevim..nemam ani predstavu kolik stoji ty... celý příspěvek >
Mladý durman, co s ním?, 13.3.2010
Jen bych se zeptala jak je strary takovy obrovsky durman?a je na jednom kmeni nebo ho mate rozvetveny hned odspodu?nevim jestli mam neco delat s tema malyma rostlinkama nebo je proste nechat at si rostou a ostrihat je az pristi rok na podzim..nebo i... celý příspěvek >
Mladý durman, co s ním?, 31.1.2010
A mam je zasadit do kvetinacu nebo muzu i takto male rostlinky ven? jsem v tomhle naprosty zacatecnik..No a kdyz do kvetinacu tak samotne a nebo se daji i po vic?napr tri kytky do jednoho?a kdyz ven tak kdy?duben kveten?moc otazek najednou:-)
Stevia rebaudiana (cukerná), 31.1.2010
Na obalu jsem se docetla toto : Nekaloricke sladidlo, zvysuje produkci insulinu Ustni voda-prevence kazivosti zubu i paradentozy K potirani postipanych mist ci hojicich se ran, akne a ekzemu Snizuje unavu a unavovy syndrom ... celý příspěvek >
Stevia rebaudiana (cukerná), 31.1.2010
Dobry vecer, jen se chci zeptat jak sadit stevii, staci kvetinac nebo je dobra pruhledna krabicka s vikem?a jestli kdyz vyroste muzu ji vysadit ven stejne jako napr. matu?
A co ho zakopat i s kvetinacem???aby mu zustalo vic vody...
Dobry den, dostala jsem na podzim 11 malych durmanu ve velkem kvetinaci a pry jsou vypestovane ze seminek..rostlinky jsou velke od 5 cm do 38cm..jen bych potrebovala zjistit co s nimi nejlepe udelat..blizi se jaro, nechtela bych hned zacit... celý příspěvek >
Ibišek, 3.8.2009
Dekuji vsem moc za radu.Pekny den Iva
Ibišek, 2.8.2009
Ten náš má jen listy... nikde ani náznak poupěte:-(Má tak 2x2 metry, všechny kytičky co jsem doma našla a identifikovala(:-)),se spravily a začaly kvést..jen ten Ibišek pořád ne a ne...
Ibišek, 1.8.2009
Dobry den, chtela bych poprosit o radu.Pristehovala jsem se k priteli a jeho babicka ma doma obri Ibisek, nikdy jsem tak velky nevidela... problem je v tom ze pry nikdy nekvetl, uz jsem slysela i nazor ze je to samec a proto nekvete, osobne si myslim... celý příspěvek >
Dracena marginata - hnědé konce listů, 17.6.2009
Dracenu jsme si poridili cca pred pul rokem..klasicka asi 45 cm vysoka rostlinka... zezacatku se ji darilo, potom se nasemu kocourovi k ni podarilo dostat a okousal ji polovinu listu, uz vypadala ze odejde ale jakymsi zazracnym zpusobem se... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika